„Tour de France“ nugalėtojas užpuolė aktoriaus T. Schweigerio namus Maljorkoje | Diena.lt

„TOUR DE FRANCE“ NUGALĖTOJAS UŽPUOLĖ AKTORIAUS T. SCHWEIGERIO NAMUS MALJORKOJE

  • 0

Vokiečių dviratininkas, „Tour de France“ nugalėtojas Janas Ullrichas buvo sulaikytas Ispanijos Maljorkos saloje už įsibrovimą į savo kaimyno, vokiečių aktoriaus ir režisieriaus Tilio Schweigerio valdas, praneša „Deutsche Welle“.

T. Schweigeris priiminėjo svečius, kai į jo vilos teritoriją įsigavo buvęs sportininkas su lazda rankose. Pasak aktoriaus, J. Ullrichas įžūliai elgėsi ir grasino svečiams. T. Schweigeriui teko prašyti policijos pagalbos.

Dar prieš atvykstant pareigūnams aktorius J. Ullrichui pareiškė nebelaikąs jo savo draugu. Buvęs dviratininkas įsikūrė kaimynystėje prieš dvejus metus ir per tą laiką labai pasikeitė, sakė žurnalistams T. Schweigeris. Jis pridūrė siūlęs J. Ullrichui gydytis nuo priklausomybių.

T. Schweigeris žinomas vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Beldžiant į dangaus vartus“, „Lenktynininkas“, „Tai reiškia karą“, „Negarbingi šunsnukiai“.

J. Ullrichas tapo „Tour de France“ nugalėtoju 1997 metais, o 2000-aisiais iškovojo olimpinių žaidynių auksą grupinėse lenktynėse. Po kelerių metų jis baigė sportinę karjerą, o 2013 metų vasarą prisipažino vartojęs dopingą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS