Tragedija: spektaklio metu žuvo aktorius | Diena.lt

TRAGEDIJA: SPEKTAKLIO METU ŽUVO AKTORIUS

Maskvos didžiojo teatro scenoje žuvo masinių scenų aktorius Jevgenijus Kulešas. Jam buvo 37 metai.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Mash“.

Tragedija įvyko per operos spektaklį „Sadko“. 37-erių metų vyrą prispaudė didžiulė dekoracija praėjus vos kelioms minutėms nuo spektaklio pradžios.

Iš pradžių Rusijos žiniasklaidoje buvo rašoma, kad ant aktoriaus nuvirto dekoracija. Vėliau REN TV pranešė, kad dekoracija ne nugriuvo, o nusileido. Teigiama, kad jai leidžiantis J.Kulešas pasitraukė ne į tą pusę.

Iš pradžių žiūrovai net nesuprato, kad įvyko nelaimė. Jie manė, kad tai, kas įvyko, yra vaidinimo dalis.

Spektaklis buvo nutrauktas. Aktorių bandė gelbėti medikai, tačiau jiems nepavyko.

Telegram kanalas „Baza“ rašo, kad vyrui skilo kaukolė. Tyrimų komitetas ir prokuratūra pradėjo tyrimą dėl aktoriaus žūties.

Aktorius J.Kulešas Didžiajame teatre dirbo nuo 2002-ųjų metų. Žuvusiojo draugas, panoręs likti anonimu, kp.ru pasakojo, kad J.Kulešas visai neseniai jam sakė, kad nori palikti Didįjį teatrą.

Pasak aktoriaus, jam nusibodo vieną ir tą patį daryti 20 metų, todėl, jei tik būtų galimybė pereiti į kitą darbą, jis tai padarytų.

Spalio 10 d., sekmadienį, turėjęs vykti spektaklis „Sadko“ dėl aktoriaus žūties atšauktas.

 

GALERIJA

  • Tragedija: spektaklio metu žuvo aktorius
  • Tragedija: spektaklio metu žuvo aktorius
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Karma

Greit juos visus prispaus.

Nuj nuj

Dekoracija prispaudė galvą, o Puteno daktariūkščiai (tokie patys kaip kumelės Škonytės) parašys, kad mirties priežastis - koronovirusas..

to Linai

Sibiro aukso kasyklose dirbantiems kaliniams-tremtiniams aukso dulkės nusėsdavo plaučiuose, likdavo tik siaura juostelė sveikų plaučių ir ką Jus čia kalbate, kad tremtiniams mokėjo dar ir pinigus už darbą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS