V. Zelenskis: šiandien mes dar vienu žingsniu priartėjome prie savo pergalės | Diena.lt

V. ZELENSKIS: ŠIANDIEN MES DAR VIENU ŽINGSNIU PRIARTĖJOME PRIE SAVO PERGALĖS

  • 0

Sausio 7 d., šeštadienį, Kalėdų dieną, pasaulis dar kartą galėjo įsitikinti, kokie melagingi yra bet kokio lygio žodžiai iš Maskvos, Unian cituoja Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio pranešimą.

„Šiandien pasaulis vėl galėjo pamatyti, kokie melagingi yra bet kokio lygio žodžiai, skambantys iš Maskvos. Jie kažką pasakė apie tariamas paliaubas. Tačiau realybė yra Rusijos sviediniai, kurie vėl smogė Bachmutui ir kitoms Ukrainos pozicijoms“, – sakė V. Zelenskis savo vaizdo pranešime.

Jis pabrėžė, kad tik Rusijos karių išvarymas iš Ukrainos žemės ir bet kokių Rusijos galimybių daryti spaudimą Ukrainai ir visai Europai panaikinimas reikš taikos, saugumo ir ramybės atkūrimą.

„Mes to siekiame, mūsų partnerių pagalba yra nukreipta į tai, dabar tai yra viso civilizuoto pasaulio tikslas. Ir aš dėkoju visiems, kurie padeda mums ginti Ukrainos nepriklausomybę! Ačiū visiems, kurie kovoja ir dirba dėl mūsų šalies! Šiandien mes dar vienu žingsniu priartėjome prie savo pergalės“, – sakė prezidentas.

Jis palinkėjo visiems, kurie šiandien švenčia, linksmų Kalėdų.

„Labai svarbu, kad nuoširdi malda už Ukrainą šiandien buvo ir toliau skambės Lavroje. Ir kad niekas nepadarys ukrainiečio svetimo. Ukrainos nepriklausomybė turi būti stipri visose savo stichijose. Ir taip bus. Amžinai.

Labai svarbu ir toliau išlikti tokioje nuotaikoje, kokia jautėsi šiandien. Džiaugsmas stiprinant Ukrainą ir pasiekus istorinį teisingumą. Visiems Ukrainos vyrams ir moterims linkiu, kad ir jūs, ir aš dažniau būtume su tokia nuotaika. Šlovė Ukrainai!“ – drąsino ukrainiečius V. Zelenskis.

Gairės: Volodymyras Zelenskis, karas Ukrainoje, Kalėdos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS