Vagišius iš parduotuvės nugvelbė gryno aukso arbatos puodelį: jo vertė – 65 tūkst. dolerių | Diena.lt

VAGIŠIUS IŠ PARDUOTUVĖS NUGVELBĖ GRYNO AUKSO ARBATOS PUODELĮ: JO VERTĖ – 65 TŪKST. DOLERIŲ

Viena Japonijos universalinė parduotuvė ketvirtadienį aptiko daugiau nei 10 mln. jenų (65 tūkst. JAV dolerių) vertės auksinio arbatos puodelio vagystę. Puodelis buvo eksponuojamas neužrakintoje dėžutėje.

Iš gryno 24 karatų aukso padarytas arbatos puodelis dingo vieno didžiausių „Takashimaya“ tinklo universalinėje parduotuvėje Tokijuje per renginį pristatant parduodamus aukso dirbinius.

Pavogtas arbatos puodelis buvo vienas brangiausių iš daugiau nei 1000 eksponuojamų spindinčių arbatos servizų, stalo reikmenų ir kitų dirbinių, naujienų agentūrai AFP sakė „Takashimaya“ atstovas. „Jis buvo laikomas neužrakintoje permatomoje dėžutėje, kad klientai be vargo galėtų išimti ir iš arti jį apžiūrėti“, – sakė atstovas.

Stebėjimo kamerų filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras įbruka puodelį į krepšį ir pasišalina iš įvykio vietos, pranešė vietos žiniasklaida. Policija ieško įtariamojo. Paroda bus tęsiama, bet „Takashimaya“ sustiprins saugumą, sakė atstovas.

Prieš kelis mėnesius tinklo atstovams jau teko raudonuoti dėl 40 JAV dolerių vertės kalėdinių pyragų. Gruodį daugelis šių internetu parduodamų tortų su braškėmis, turėjusių būti nepriekaištingos puošybos, buvo pristatyti klientams taip sumaigyti, kad įmonė buvo priversta viešai atsiprašyti ir pažadėti kompensacijas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo verte

lygiai tokia,uz kiek ji parduos vagis! Gali buti,kad uz 6 dolerius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS