Per valandą – dvi kruvinos nelaimės Londone: vienas žmogus pašautas, kitas padurtas | Diena.lt

PER VALANDĄ – DVI KRUVINOS NELAIMĖS LONDONE: VIENAS ŽMOGUS PAŠAUTAS, KITAS PADURTAS

  • 1

Kruvinas pirmadienis šiauriniame Londone – radus peršautą ir peiliu sužalotą žmogų, įvesta specialioji policijos padėtis.

Kaip praneša anglija.today, policijos ir kitos specialiosios miesto tarnybos 21.45 val. buvo informuotos apie Finsbury parke peiliu sužalotą žmogų, kuris dėl durtinių žaizdų buvo nugabentas į artimiausią ligoninę. Trisdešimties metų vyro sužeidimai nebuvo itin sunkūs bei jo būklė stabilizuota.

Netrukus, po valandos, pareigūnai  sulaukė dar vieno pranešimo – šįkart apie susišaudymą. Prie to paties parko, Seven Sisters gatvėje, užfiksuotas incidentas, po kurio rastas pašautas jaunuolis.

Apie dvidešimties metų jaunuolis taip pat atsidūrė ligoninėje, jo sveikatos būklė – stabili.

Po šių kruvinų nelaimių aplinkinėse teritorijose policija įvedė specialiąją padėtį, kuri dar kitaip vadinama 60-ąją sekcija. Tai reiškia, kad kiekvienas asmuo, sukėlęs įtarimą gali būti stabdomas bei apieškomas. Į orą buvo pakeltas ir tarnybų sraigtasparnis.

Deja, nėra žinoma, ar šie incidentai yra susiję tarpusavyje, todėl vis dar tiriamos įvykių aplinkybės. Informacija apie įtariamuosius nėra pateikta.

 

GALERIJA

  • Per valandą – dvi kruvinos nelaimės Londone: vienas žmogus pašautas, kitas padurtas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Artūras

neįdomios tos anglosaksų razborkės...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS