Vokietijoje automobiliui įsirėžus į minią sužaloti 52 žmonės, tarp jų 18 vaikų | Diena.lt

VOKIETIJOJE AUTOMOBILIUI ĮSIRĖŽUS Į MINIĄ SUŽALOTI 52 ŽMONĖS, TARP JŲ 18 VAIKŲ

Vidurio Vokietijoje automobiliui išvakarėse įsirėžus į žmonių minią per karnavalą, buvo sužaloti 52 žmonės, tarp jų 18 vaikų, antradienį pranešė policija.

Įvykio kaltininko motyvai vis dar nėra žinomi.

„Tarp nukentėjusiųjų yra 18 vaikų, 35 žmonės tebėra gydomi ligoninėje, o 17 jau galėjo išvykti“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Heseno žemės policija.

Pirmadienio popietę 29-erių vyras automobiliu įsirėžė į minią per tradicinę vadinamojo „Rožių pirmadienio“ (Rosenmontag) karnavalo eiseną nedideliame Heseno žemės Volkmarseno mieste. Į įvykio vietą buvo išsiųstos didžiulės policijos ir gelbėtojų pajėgos.

Incidentas įvyko kelios dienos po toje pačioje Heseno žemėje įtariamo kraštutinių dešiniųjų pažiūrų vyriškio įvykdytų šaudynių, pareikalavusių 10 gyvybių. Ši nelaimė sukėlė būgštavimų dėl dar vieno išpuolio.

Tačiau pirmadienio incidento pareigūnai nevadina ataka. Jie sako, kad automobilį vairavęs Vokietijos pilietis pats yra sužeistas ir jo nebuvo galima apklausti iškart po įvykio.

Tuo metu Frankfurto prokurorai pradėjo tyrimą dėl įtarimų pasikėsinimu nužudyti.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad sidabrinės spalvos automobilio vairuotojas apvažiavo gatvės užtvarą ir važiuodamas dideliu greičiu rėžėsi į minią.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Ir kas gali paneigt kad tai ne žydų kerštas... (ar tik ne Mosadas ŠANTAŽU privertė Merkel tuos 'pabėgėlius' įsileist?)

Vargseliai

vokietukai.Visai susipolitkoregavo.Gal padekim jiems nustatyti ivykio priezasti?Tai jusu kancleres kalidingo zingsnio del perbegeliu pasekme.Keli ES vadovai be referendumu prieme sprendimus, o sriebti reikia daugumai valstybiu ir ju zmoniems.

,,negalima jo apklausti,, tą žudiką į gabalus suplėšyti o nerodyti humaniškuma

SUSIJUSIOS NAUJIENOS