Siaubas: automobilį sutraiškė milžiniškas akmuo | Diena.lt

SIAUBAS: AUTOMOBILĮ SUTRAIŠKĖ MILŽINIŠKAS AKMUO

  • 4

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Malibu Ramiojo vandenyno kelyje – laimingai pasibaigęs incidentas. Nepalankių oro sąlygų sukelta akmenų griūtis sutraiškė vieno iš vietinių gyventojų automobilį. Pats vairuotojas išgyveno tik laimingo atsitiktinumo dėka, pasakojama LNK reportaže.

Malibu gyventojui Mauricijui diena galėjo baigtis tragiškai.

„Išgirdau lūžtančio metalo garsą“, – teigė vyras.

Važiuodamas automobiliu jis sulaukė skambučio, tad teko sustoti kelkraštyje.

„Vairavau, bet tada man paskambino, todėl sustojau, išlipau iš automobilio ir atsiliepiau telefonu. Staiga atsisukęs pamačiau, kad mano mašina – suknežinta“, – pasakojo Mauricijus.

Nuo Malibu kalvos, kurios pašlaitėje Mauricijus pasistatė savo automobilį, dėl nepalankių oro sąlygų nuslinko keturių pėdų riedulys ir nukrito ant jo automobilio. Nuostoliai – nemenki.

„Akmuo tokio dydžio, kaip mašinos stogas. Visas priekinis stiklas sumaitotas. Taip pat ir mašinos šonas“, – teigė vyras.

Nukritusios nuolaužos išsibarstė po visas keturias eismo juostas, tad kitų vairuotojų automobiliai taip pat apgadinti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Iš dalies džiaugiuosi, kad čia buvo mano automobilis. Baisu, kad kitu atveju akmenys būtų trenkęsi į mano namo sieną. Tada būtų sužeidę ir mane, nes mano darbo stalas yra kitoje sienos pusėje“, – kalbėjo kitas gyventojas.

Per šią akmenų griūtį žmonės nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Straipsniu

IŠ Nykimo laikas.

Centas

Savaites senumo naujienos? Eikit jus...

Menu

"Kauno tiesoje" būdavo spec. rubrika apie "kapitalistinio pasaulio" "baisybes"... Pastarosios dvi publikacijos kelia tam tikrų asociacijų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS