Žiniasklaida: J. Khashoggi maldavo žudikų jo nedusinti | Diena.lt

ŽINIASKLAIDA: J. KHASHOGGI MALDAVO ŽUDIKŲ JO NEDUSINTI

  • 4

Nužudytas Saudo Arabijos žurnalistas Jamalas Khashoggi (Džamalas Chašodžis), tardamas savo paskutinius žodžius, maldavo užpuolikų neuždengti jam burnos, nes jis sirgo astma ir galėjo uždusti, pranešė vienas provyriausybinis Turkijos laikraštis.

Dienraštis „Sabah“ šią savaitę paskelbė kelias naujas ištraukas iš J. Khashoggi pokalbio su Rijado atsiųsta smogikų grupuote. Pasak leidinio, pernai spalio 2 dieną įvykdyto makabriško žurnalisto nužudymo ir jo kūno supjaustymo Saudo Arabijos konsulate garso įrašą gavo turkų žvalgybos agentūra.

Remiantis šio įrašo nuorašu, vienas iš smogikų pareiškė J. Khashoggi, kad jis turi būti nugabentas atgal į Rijadą, nes Interpolas esą išdavė orderį jį sulaikyti.

Įraše taip pat girdėti, kaip šis vyras mėgina priversti žurnalistą pasiųsti savo sūnui žinutę, kad šis nepradėtų nerimauti, jei tėvas nesusisieks su juo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Nei jūs skaitę tą koraną, nei ką žinot apie jį. Va, biblijoje aprašyta, kad Kristus buvo gėjus, 33 metų nei žmonos, nei vaikų , tik apaštalai, ir ką ?

Korane

Parašyta, atėmęs kitataučiai gyvybę įgauna amžiną gyvenimą.

>Ananistas

Arabams nupjauti galva, kaip tau balalaika paskrabinti. Tai zverys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS