Nauja portalo rubrika – tribūna kasdienio gyvenimo reporteriams | Diena.lt

NAUJA PORTALO RUBRIKA – TRIBŪNA KASDIENIO GYVENIMO REPORTERIAMS

Pasaulis yra daug įvairesnis ir įdomesnis, nei jį aprašo interneto naujienų portalai, rodo televizijos laidos ar spausdina laikraščiai. Tapote įdomaus įvykio liudytoju? Norite pranešti naujieną ar papasakoti savo istoriją? Rašykite į interneto naujienų portalo kaunodiena.lt rubriką "Tavo diena" ir tapkite kasdienių aktualijų reporteriu.

Šiandien portale kaunodiena.lt startuojanti rubrika "Tavo diena" – tai piliečių žurnalistikos rubrika, kurioje – tik skaitytojų įkeltas ar elektroninio pašto adresu tavodiena@kaunodiena.lt atsiųstas turinys. Rašyti į "Tavo dieną" gali kiekvienas – nėra nei amžiaus, nei profesionalumo cenzo. Naujiena gali tapti kasnakt po langais staugiantis kaimynų šuo, avarija, per egzaminą nusirašinėjantis grupės draugas ar nuolat apgaudinėjantys prekybininkai.

Norėdami suteikti galimybę ne tik pranešti aktualijas, bet ir papasakoti savo istoriją, išsakyti nuomonę ir padėkoti, sukūrėme keturias rubrikas: "Tavo istorija", "Tavo naujiena", "Tavo nuomonė" ir "Tavo ačiū". Dėkokite, rašykite, išsakykite kritiką, pagyrimus ir pasakokite savo istorijas. 

Geriausi ir aktyviausi autoriai bus apdovanojami specialiais prizais!!!

GALERIJA

  • Nauja portalo rubrika – tribūna kasdienio gyvenimo reporteriams
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ale

jau 3 dienos kaip niekas niekas lietuvoje neberaso apie euro ivedima......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS