„Atlanto“ treneris V. Debrecovas: vienintelis geras rezultatas yra pergalė | Diena.lt

„ATLANTO“ TRENERIS V. DEBRECOVAS: VIENINTELIS GERAS REZULTATAS YRA PERGALĖ

  • 0

Paskutinę minutę į A lygos traukinį įšokusi Klaipėdos „Atlanto“ komanda per tris čempionato turus surinko tris taškus ir šiuo metu rikiuojasi penktoje turnyrinės lentelės vietoje.

Pirmosiose sezono rungtynėse buvo nugalėtas „Kauno Žalgiris“, vėliau teko pripažinti čempionės Marijampolės „Sūduvos“ bei kitos Kauno ekipos - „Stumbro“ - pranašumą.

Jau šį šeštadienį laukia dar vienas išbandymas - į uostamiestį atvyksta Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai, tačiau klaipėdiečiai prieš rungtynes neslepia ambicijų ir žada kovoti tik dėl pergalės.

„Futbole, kaip ir kitame sporte, yra tik vienas geras rezultatas - pergalė. Gerbiame kiekvieną savo varžovą, bet tikrai nebijome „Žalgirio“. Žinoma, jie yra laikomi favoritais, bet pasistengsime šias prognozes paneigti“, - sakė Klaipėdos „Atlanto“ vyriausiasis treneris Viktoras Dobrecovas.

Strategas tikisi, kad rungtynėse pavyks pasinaudoti silpnosiomis „Žalgirio“ žaidimo savybėmis, tačiau ne ką mažiau svarbu ir patiems laikytis žaidimo plano.

„Turėjau galimybę stebėti visas „Žalgirio“ rungtynes šį sezoną. Vilniečių žaidimas, stebint iš šono, atrodo tikrai neblogai, gal kiek trūksta agresyvumo. Žinome jų stipriąsias savybes, žinome ir silpnąsias. Jomis ir bandysime pasinaudoti. Vilniečiai šiame sezone jau įmušė aštuonis įvarčius, todėl bus labai svarbu apsiginti nuo jų atakų, bet nežadame užsidaryti gynyboje. Turime būti aštrūs ir puolime“, - sakė futbolo specialistas iš Latvijos.

Prieš kovą su „Žalgiriu“ klaipėdiečių stovykloje yra tik viena netektis. Kol kas neaišku, ar šeštadienį aikštėje pasirodyti galės saugas Vilius Armanavičius.

„Šiandien treniruotės metu V. Armanavičius patyrė traumą, kol kas dar nežinome, ar ji labai rimta. Jeigu jis jaus bent menkiausius skausmus, tikrai nerizikuosime jo sveikata ir rungtynėse su „Žalgiriu“ jis nepasirodys. Žinoma, tai būtų skaudi netektis. Vilius aikštėje yra tikras kovotojas, tiek rungtynėse, tiek treniruotėse jis atiduoda visą save“, - kalbėjo V. Dobrecovas.

Rungtynės tarp „Atlanto“ ir „Žalgirio“ šeštadienį, kovo 30 dieną, Klaipėdos miesto dirbtinės dangos aikštėje prasidės 13 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS