Auksas sužvilgo „Saremos“ futbolininkams | Diena.lt

AUKSAS SUŽVILGO „SAREMOS“ FUTBOLININKAMS

Lietuvos 3-iosios lygos Klaipėdos regiono futbolo pirmenybių, kurios vyko trimis ratais, prizininkais tapo trys uostamiesčio klubai – „Sarema“ (48 taškai), „Baltai“ (41) ir „Koralas“ (41).

Už jų liko mažesnių miestų ir miestelių ekipos – Plungės „Babrungas“ (36), Plikių (Klaipėdos r.) „Klarksonas–Sakuona“ (32) ir Kretingos KKT (30).

Aštuonių komandų varžybų dugne – dar dvi Klaipėdos vienuolikės – „AGRpakas–Sendvaris“ (12) ir „Rosa“ (2).

Iki sezono vidurio į čempionų auksą rankas tiesė net šešių komandų futbolininkai. Vėliau pretendentų ratas mažėjo. Įpusėjus trečiajam ratui pirmaujančių vienuolikių priekyje liko tik „Sarema“ ir „Koralas“. Pastaroji ekipa netikėtai – be kovos atidavė nugalėtojų laurus konkurentams, kai nesusirinko jos žaidėjai į rungtynes su kretingiškiais. „Saremos“ futbolininkai čempionų šampanu laistėsi likus dviems turams.

Į žaidybinę duobę įkritęs ir psichologiškai palūžęs „Koralas“ neišsaugojo net vicečempionų vardo, paskutinėse pirmenybių rungtynėse net 0:5 pralaimėjęs „Baltams“, kurie į antrąją vietą pakilo dėl geresnio tarpusavio susitikimų balanso.

Rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju tapo 24 įvarčius įmušęs ir artimiausius varžovus gerokai aplenkęs Marius Valskis iš „Klarksono–Sakuonos“ vienuolikės.

Geriausiu vartininku išrinktas Tomas Domarkas („Baltai“), geriausiu žaidėju – Ramūnas Narvilas („Sarema“).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS