Danijos futbolo rinktinės gydytojas atskleidė, kaip vyko Ch. Erikseno gaivinimas | Diena.lt

DANIJOS FUTBOLO RINKTINĖS GYDYTOJAS ATSKLEIDĖ, KAIP VYKO CH. ERIKSENO GAIVINIMAS

  • 4

Šeštadienį per Danijos ir Suomijos futbolo rinktinių rungtynes įvykęs incidentas, kai ant žemės netikėtai sukniubo futbolininkas Christianas Eriksenas, galėjo baigtis tragiškai, jei ne laiku suteikta pagalba. Detaliau apie incidentą papasakojo šalia buvęs Danijos futbolo rinktinės gydytojas Mortenas Boesenas.

„Buvo aišku, kad jis be sąmonės. Kai pribėgau prie jo, jis kvėpavo, galėjau jausti jo pulsą, tačiau kitą akimirką viskas pasikeitė. Jam buvo atliktas jo gyvybę išgelbėjęs širdies masažas. Pagalba iš medicininio personalo atėjo labai greitai, mes darėme viską, kad jį atgaivintume. Christianas pasikalbėjo su manimi prieš išvykdamas į ligoninę“, – po dvikovos surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo M. Boesenas, rašo bbc.com.

Primename, kad šeštadienį aikštėje be jokio kontakto su varžovu ant žemės susmuko Ch. Eriksenas. Jis prarado sąmonę, tačiau savo darbą nuostabiai atliko suskubę medikai, kuriems pavyko atgaivinti futbolininką ir jau netrukus jis buvo nugabentas į ligoninę.

Scanpix nuotr.

Dabar dano būklė yra stabili, jis įprastai kvėpuoja ir gali kalbėti, pranešė futbolininko agentas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Krc

Kur tos detales?! Ta pati sud* rasot...

Pasiseke

Eriksenui sustojo sirdis, jis patyre klininkine mirti,o jo sirdi paleisti buvo panaudotas defibriliatorius, uzteko vieno soko. Laimingas vaikinas.

Užpelkis

Baikyt triest, vieną kartą. Lietuva tapo triedalų ir triedalių valstybe. Truputi kas - ir prasideda triedimas. Žmogui sutriko sveikata. Kas čia tokio ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS