Dar viena sensacija: Marokas paguldė ant menčių Belgijos futbolininkus | Diena.lt

DAR VIENA SENSACIJA: MAROKAS PAGULDĖ ANT MENČIŲ BELGIJOS FUTBOLININKUS

  • 0

Marokas ir toliau pasaulio čempionate demonstruoja, kad yra kietas riešutas bet kuriai rinktinei.

Pirmame ture su kroatais lygiosiomis sužaidę marokiečiai serviruoja dar didesnį netikėtumą ir rezultatu 2:0 įveikė Belgijos rinktinę.

Visų rungtynių metu abi komandos kūrė pavojingas atakas. Marokiečiai 45+2 minutę pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau taiklus Hakimo Ziyecho smūgis buvo atšauktas po VAR peržiūros.

Visgi, atkakliai kovoję Maroko futbolininkai antrame kėlinyje sugebėjo pelnyti pergalingą mačo įvartį. 73 minutę Abdelhamidas Sabiri iš itin aštraus kampo atliko baudos smūgį ir grubiai suklydęs belgų vartininkas Thibaut Courtois išvydo kamuolį savo vartuose.

Tačiau, Marokas nebuvo pasiruošęs apsiriboti vienu įvarčiu ir 90+2 minutę galutinai pribaigė savo oponentus. Po Hakimo Ziyecho perdavimo smūgiu į viršutinį vartų kampą oponentų vartininką nuginklavo Zakaria Aboukhlal.

Po šių rungtynių Marokas bent kuriam laikui užima pirmąją F grupės vietą su keturiais taškais. Tai reiškia, kad lemiamose rungtynėse turės bent lygiosiomis sužaisti su Kanada, norint užsigarantuoti vietą aštuntfinalyje. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS