Naujieji A lygos čempionai taškais nesišvaisto | Diena.lt

NAUJIEJI A LYGOS ČEMPIONAI TAŠKAIS NESIŠVAISTO

“Treneris nori, kad kovotume kiekvienose rungtynėse. To nekeičia net faktas, kad tapome čempionais”, - aiškino Dainius Gleveckas. “Panevėžio” trenerio Gino Lettieri asistentas neliko nusivylęs naujųjų A lygos čempionų pasirodymu akistatoje su “Šiauliais”. „Optibet A lygos“ čempionas atidėtose 32-ojo turo rungtynėse svečiuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su FA „Šiauliai“.

Svečiai turėjo progą jau pirmosios savo atakos metu – tada nuo Federico Palacioso apsigynė Lukas Paukštė. Kitoje aikštės pusėje Vytautas Černiauskas atrėmė pavojingą Danielio Romanovskio smūgį.

„Panevėžio“ susitvarkė su ne vienu oponentų bandymų, tačiau 22-ąją minutę Saulės miesto komanda išsiveržė į priekį. Po D. Romanovskio perdavimo 14-ąjį įvartį šiemet pelnė Eligijus Jankauskas.

31-ąją minutę geroje situacijoje atsidūrė Ernestas Veliulis, jo smūgį atrėmė L. Paukštė.

Po pertraukos „Panevėžys“ ne kartą buvo įsitvirtinęs šiauliečių baudos aikštelės prieigose. Sykį teko gintis nuo itin pavojingos kontratakos – vieną bandymą atrėmė V. Černiauskas, kitą – šalia vartų linijos buvęs Markas Beneta.

Keitimai įnešė gyvumo ir tai virto išlyginamuoju įvarčiu, kai 62-ąją minutę pasižymėjo kartvelas Nika Kačarava. Per likusį V. Černiauskas apsigynė nuo Gabrieliaus Micevičiaus bandymo.

„Panevėžys“ savo sąskaitoje turi 83 taškus, Saulės miesto ekipa su 58 taškais rikiuojasi trečia.

Norėjome būti drąsūs, agresyvūs, perėmę kamuolį stengėmės kuo greičiau permesti kamuolį į jų aikštės pusę, atlikti kuo mažiau nereikalingų lietimų. Kovėmės dėl pergalės, bet taškas yra puiku“, - kalbėjo „Šiaulių“ strategas Mindaugas Čepas.

Nelengva žaisti tokioje klampioje rudeninėje aikštėje. Todėl išėjo kovingos rungtynės, rezultatas atspindi jėgų santykį”, - aiškino D. Gleveckas.

 

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS