„Hegelmann“ gretose – legionierius iš Anglijos | Diena.lt

„HEGELMANN“ GRETOSE – LEGIONIERIUS IŠ ANGLIJOS

  • 0

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ gretas papildė krašto saugas iš Anglijos Kyle'as Spence'as.

24 metų futbolininkas praeitame sezone rungtyniavo Norvegijoje ir jam pasibaigus tapo laisvuoju agentu. Mėlynai baltų naujokas netruko įrodyti savo vertę ekipos treneriams ir su juo buvo pasirašyta sutartis iki šio sezono pabaigos.

„Atvykau į Lietuvą, nes matau čia galimybių tobulėti ir žengti žingsnį į priekį. Manau, jog A lygoje žaidžiamas neblogo lygio futbolas ir man čia turėtų patikti“, – pirmojo interviu metu teigė mėlynai baltų naujokas.

Atvykau į Lietuvą, nes matau čia galimybių tobulėti ir žengti žingsnį į priekį.

Iki 17 metų K. Spence‘as futbolo paslapčių mokėsi šiuo metu „Premier“ lygoje rungtyniaujančio „Crystal Palace“ klubo akademijoje. Vėliau žaidėjas savo vertę su pertraukomis trejus metus įrodinėjo „Coventry City“ klube.

Šios komandos pagrindinėje sudėtyje K.Spence‘as sužaidė trejas rungtynes, o likusį laiką praleido žaisdamas už U-23 komandą. Šiame laikotarpyje „Hegelmann Litauen“ naujokas rungtyniavo ir „West Bromwich“ U-23 ekipos gretose.

Siekdamas gauti daugiau žaidybinio laiko ir rungtyniauti vyrų futbole K.Spence‘as 2017 metais išvyko į Norvegiją. Skandinavijoje anglas trejus metus atstovavo trečios ir antros lygos klubams, kuriuose sužaidė 55 rungtynes ir pelnė trylika įvarčių.

K. Spence‘as turi sukaupęs patirties rungtyniaudamas jaunimo rinktinių gretose. Kadangi jo tėtis jamaikietis, o mama škotė, K. Spence‘as buvo kviečiamas į Škotijos jaunimo U-16 rinktinę ir jos gretose sužaidė septynias rungtynes bei pelnė vieną įvartį.

„Kyle yra individualiai labai stiprus žaidėjas. Tikimės, jog jis pridės kokybės, įvairovės bei kūrybiškumo atakoje“, – apie komandos naujoką pasakojo „Hegelmann Litauen“ sporto direktorius Giedrius Klevinskas.

K. Spence‘as tapo tryliktuoju mėlynai baltų šio sezono naujoku. Anksčiau komandą papildė lietuviai Ignas Plūkas, Lukas Čerkauskas, Martynas Vasiliauskas, Vilius Armalas, slovėnas Miha Tetičkovičius, nigeriečiai Omokhafe Thomas, Ibrahimas Olaosebikanas, Thompsonas Gavi, kolumbietis José Mosquera, brazilas Ricardinho, kartvelas Levanas Mačarašvilis, ir japonas Yukiyoshi Karashima.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS