Vilniuje triumfavusių kauniečių treneris: momentų būtų užtekę trims mačams | Diena.lt

VILNIUJE TRIUMFAVUSIŲ KAUNIEČIŲ TRENERIS: MOMENTŲ BŪTŲ UŽTEKĘ TRIMS MAČAMS

„Mūsų pergalė prieš „Riterius“ nėra atsitiktinė. Visose rungtynėse mes turime pakankamai daug momentų, šiandien jų buvo bene daugiausia – būtų užtekę ir trims rungtynėms“, - sakė Andrius Skerla. Jo treniruojami „Optibet A lygos“ naujokai Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ išvykoje 3:1 patiesė Vilniaus „Riterius“.

Prieš atvykdami į sostinę kauneičiai, nepaisant traumų, buvo pagavę pergalių bangą - jie įveikė Vilniaus „Žalgirį“ ir Kėdainių „Nevėžį“. Kauniečiai taip pat iškovojo ir antrą pergalę tarpusavio akistatose su „Riteriais“ – pirmas rungtynes namuose jie buvo laimėję 2:0.

Ir šios rungtynės prasidėjo sėkmingai - baudos aikštelėje buvo pargriautas Klaudijus Upstas, o 11 metrų baudinį realizavo Nauris Petkevičius. Tai buvo jau ketvirtas jo įvartis šį sezoną.

Po pertraukos „Hegelmann Litauen“ ekipos kapitonas Vilius Armanavičius suklaidino „Riterių“ vartininką Luką Paukštę - 2:0. Šeimininkai atsakė po rikošeto pelnytu gynėjo Olaide Badmuso įvarčiu. Tačiau netrukus vilniečių pastangas niekais pavertė po kampinio galingai galva kirtęs Vilius Armalas - 3:1. Kauniečiai su 17 taškų pakilo į penktąją turnyro lentelės vietą.

Pasak A. Skerlos, jo auklėtiniai pasiaukojamai gynėsi, o patys kūrė puikius momentus.

„Tai buvo vienos geresnių rungtynių ir vertinant ekipos drausmę. Žaidėjai kentėjo, kai reikėjo kentėti, o kai reikėjo pulti, nemušė bet kur“, - dėstė vairininkas, išreiškęs nuogąstavimą dėl vienintelio ekipos vartininko Igno Plūko, nes jei jis patirtų traumą, lygiavertės pamainos klube jam kol kas nėra. Mat neseniai kauniečiai išsiskyrė su vartininku iš Slovėnijos.

„Riteriai“, pralaimėję trečią kartą per pastarąsias ketverias rungtynes, nusirito į 6-ąją poziciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS