Kauno rajono klubas sutriuškino vilniečius | Diena.lt

KAUNO RAJONO KLUBAS SUTRIUŠKINO VILNIEČIUS

„Rezultatas 3:0 prieš savo lentelės kaimynus, tai kaip galima nesidžiaugti“, - klausė Andrius Skerla. Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa netikėtai lengvai išvykoje įveikė Vilniaus „Riterius“ ir A lygos rikiuotėje padidino atotrūkį nuo šio varžovo.

"Optibet A lygos" 17-ajame ture "Hegelmann" futbolininkai rūpesčių išvengė. Nors rungtynes kiek aktyviau pradėjo šeimininkai, kauniečiai jau 8 min. išsiveržė į priekį. Vilius Armanavičius atliko perdavimą link tolimojo virpsto, o netoliese lūkuriavęs Alexas Souza tiksliai smūgiavo kamuolį į vartus - 1:0.

26 min. šeimininkai suklydo savo baudos aikštelės prieigose, o po V.Armanavičiaus perdavimo pasižymėjo Augustinas Klimavičius. Jis 62 min. vienu lietimu puikiai užbaigė A. Souzos perdavimą iš dešiniojo krašto.

Pergalę iškovoję „Hegelmann“ (33 tšk.) futbolininkai susilygino taškais su antroje vietoje žengiančiu „Panevėžiu“. „Riteriai“ (28 tšk) rikiuojasi ketvirti.

"Kontroliavome kamuolį, buvo daug pozicinio žaidimo, buvome organizuoti. Mačiau tai, ką norėjau matyti", - pabrėžė A. Skerla.

"Riterių" vairininkas Pablo Villaras buvo niūresnės nuotaikos.

"Po antrojo įvarčio nuleidome rankas. Antrajame kėlinyje bandėme kažką keisti, atlikome žaidėjų keitimus, bet niekas nesuveikė", - dėstė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS