Italų futbolininkas tikisi karalienės bučinio | Diena.lt

ITALŲ FUTBOLININKAS TIKISI KARALIENĖS BUČINIO

  • 1

Italijos futbolo rinktinėje žaidžiantis italas puolėjas Mario Balotelli (Marijus Balotelis) ketvirtadienį pajuokavo, jog jeigu jo komanda įveiks Kostą Riką ir išgelbės Anglijos viltis patekti į tolesnį Pasaulio čempionato etapą, jis lauks padėkos bučinio iš Didžiosios Britanijos monarchės Elizabeth II (Elžbietos II).

Per San Paule vykusias rungtynes Anglija rezultatu 2:1 pralaimėjo Urugvajui ir atsidūrė ant iškritimo slenksčio. Dabar Jungtinės Karalystės futbolininkams svarbu, kad Italija penktadienį įveiktų Kostą Riką per susitikimą Resifės mieste, nes tik tokiu atveju jie turės vilčių patekti tarp 16 stipriausių komandų.

„Jeigu įveiksime Kosta Riką, noriu Jungtinės Karalystės karalienės bučinio – aišku, į skruostą“, – M.Balotelli parašė savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“, turinčioje 2,36 mln. sekėjų, praėjus kelioms akimirkoms po to, kai nuaidėjo švilpukas, skelbiantis Anglijos ir Urugvajaus rungtynių pabaigą.

M.Balotelli, kuris pustrečių metų žaidė Mančesterio miesto klube, jau aptemdė Anglijos viltis žengti į tolesnį čempionato etapą po kovų D grupėje, įmušęs pergalingą įvartį savo rinktinės komandai per šeštadienį Manause vykusias italų ir britų rungtynes, pasibaigusias rezultatu 2:1.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

MU MU

Tegu dabar buciuoja karalienei uspakali.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS