Kauniečiai A lygos klubui neįkando | Diena.lt

KAUNIEČIAI A LYGOS KLUBUI NEĮKANDO

Kauno „Hegelmann Litauen“ ekipa pirmąsias 45 min. išlaikė intrigą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro akistatoje su „Panevėžio“ futbolininkais ir ilsėtis išėjo esant lygiems šansams.

Tačiau antrojoje rungtynių dalyje šeimininkai pritrūko jėgų. Kauniečiai pirmadienį Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) aikštėje 0:4 pralaimėjo LFF taurės šešioliktfinalio mačą ir savo kelią turnyre baigė.

Ant suolo palikę savo labiausiai patyrusius žaidėjus Deivydą Stardalovą ir Beną Olencevičių, kauniečiai sėkmingai priešinosi poros favoritams. Vis dėlto divizionu aukščiau rungtyniaujantys panevėžiečiai o pertraukos nesunkiai įrodė savo pranašumą ir žengė į „SHARP LFF taurės“ turnyro aštuntfinalį.

Nugalėtojams du įvarčius pelnė Tadas Eliošius, po vieną - Tomas Salamanavičius ir Ernestas Veliulis.

Priminsime, jog „Hegelmann Litauen“ šį sezoną pirmosios lygos pirmenybėse tarp 16 komandų užima devintąją vietą. Kauniečiai per 9 rungtynes iškovojo 4 pergales, tiek pat kartų pralaimėjo, o sykį sužaidė lygiosiomis ir turi 13 taškų – tiek pat kiek laipteliu aukščiau esanti Alytaus „Dainava“.

Taurės turnyre Kauno klubas startavo nuo antrojo etapo, kuriame NFA stadione 3:1 įveikė „Jonavos“ ekipą. „Panevėžys“ pasirodymą pradėjo pirmadienį nuo trečiojo etapo, o A lygoje pagaliau pabėgo iš paskutinės vietos.

Beje, nors ekipos žaidžia skirtinguose divizionuose, šiemet jau buvo susitikę tarpusavyje. Prieš sezoną vykusiose kontrolinėse rungtynėse panevėžiečiai namuose šventė pergalę net 6:0.

Po taurės mūšio ekipos ilgai ilsėtis neturės laiko. Artimiausias rungtynes „Hegelmann Litauen“ žais birželio 1 d. Jonavoje su vietos komanda, o „Panevėžys“ A lygoje birželio 2 d. savo aikštėje išbandys jėgas su Klaipėdos „Atlantu“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS