Kauniečiai pergalių seriją pratęsė iki penkių | Diena.lt

KAUNIEČIAI PERGALIŲ SERIJĄ PRATĘSĖ IKI PENKIŲ

Kauno rajono "Hegelmann" futbolininkai pratęsė "Optibet A lygos" autsaiderių Vilniaus "Riterių" kančias. Kauniečiai savo aikštėje 1:0 pranoko vilniečius ir išsaugojo 4-ąją poziciją pirmenybių lentelėje.

Trenerius kaip skaičius ruletėje keičiantis "Riterių" klubas turės vėl ieškotis vedlio. Tokia išvada peršasi po nesėkmingo laikinojo vairininko Matthew Silvos pasirodymo Kaune. Jo auklėtiniai neišbrido iš nesėkmių liūno 24-ajame ture nusileisdami "Hegelmann" futbolininkams 0:1.

Rungtynių pradžioje komandos daug galimybių neturėjo, tiesa, 28-ąją minutę Alexo Souzos smūgį blokavo svečių ekipos gynėjas, Filipo Dangubičiaus bandymą atrėmė A. Vitkauskas, o nuo trečiojo Patrico Popescu smūgio „Riteriams“ apsiginti nepavyko ir „Hegelmann“ komanda išsiveržė į priekį.

Antrojo kėlinio pradžioje Haris Handžičius buvo arti to, kad pelnytų įvartį antrose rungtynėse iš eilės, tačiau dabar tam kelią užkirto sėkmingas Rodrigo Josviaki žaidimas.

Per likusį laiką abi komandos turėjo galimybių pakeisti rezultatą švieslentėje, tačiau galiausiai pergalę minimaliu rezultatu iškovojo Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa

Penktąją pergalę iš eilės iškovoję kauniečiai su 37 taškais žengia ketvirtoje vietoje. Andriaus Skerlos auklėtiniai nuo trečioje vietoje esančių "Šiaulių" atsilieka 9 taškais, bet turi vieną mačą atsargoje. Trečioji vieta abiems ekipoms svarbi ne tik dėl galimybės pasipuošti medaliais, bet ir iškovoti UEFA Konferencijų lygos kelialapį. Tuo tarpu dugne tūnantys „Riteriai“ su 15 taškų po 24 mačų nuo priešpaskutinės komandos - Telšių "Džiugo" atsilieka 4 taškais.

Gairės: A lyga, Hegelmann
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS