Kauniečiai sugrįžo į lyderių gretas | Diena.lt

KAUNIEČIAI SUGRĮŽO Į LYDERIŲ GRETAS

Kauno „Hegelmann Litauen“ ekipai pavyko vėl įžengti į LFF pirmosios lygos lyderių trejetą. Kauniečiai antradienį išvykoje 3:1 įveikė Vilniaus „Vyčio“ futbolininkus.

Artūro Ramoškos auklėtiniai mačo sostinėje likimą nusvėrė jau per pirmąjį pusvalandį. Jau 6-ąją min. pasižymėjo kauniečių veteranas Ignas Dedura. 29-ąją min. savo įvarčių sąskaitą Kauno komandoje atidarė Nauris Petkevičius. Įdomu, jog šis saugas du pastaruosius sezonus praleido Prancūzijoje, šios šalies aukščiausios lygos LOSC Lille klubo akademijoje. Lietuvis sužaidė 30 rungtynių vilkėdamas šio klubo U-19 ir B komandų marškinėlius. Žaisdamas už jaunimo komandą N. Petkevičius pelnė 8 įvarčius. Grįžęs į Lietuvą jis užsivilko „Hegelmann Litauen“ marškinėlius ir jau pirmajame mače pasižymėjo rezultatyviu smūgiu.

Nors antradienio mače vilniečiams pavyko atkurti intrigą – 40-ąją min. įvartį pelnė Maxas Bahi, ji gyvavo neilgai, o galutinį tašką padėjo saugas Vilius Armanavičius, 69-ąją min. įmušęs trečią įvartį.

Po šios pergalės Kauno klubo sąskaita padidėjo iki 31 taško ir prilygsta čempiono titulą ginančio Telšių „Džiugo“ kraičiui. Daugiau taškų turi tik Kėdainių „Nevėžis“, su 32 taškais įsitvirtinęs 2-ojoje pozicijoje. Tiesa, kėdainiečiai galėjo būti ir dar aukščiau, bet 14-ajame ture savo aikštėje pasidalino po tašką (0:0) su Alytaus „Dainava“. Čempionate pirmauja Jonavos klubas, turintis 34 taškus. Jonaviečiai savaitgalį savo aikštėje be didesnio vargo 4:1 pamokė „Panevėžio B“ jaunimą.

Vilniaus „Vytis“ toliau smunka turnyro lentelės laiptais ir rikiuojasi 5-as, tačiau jam į nugarą jau kvėpuoja vos  tašku mažiau turinčios „Dainavos“ ir „Šiaulių“ ekipos (po 31).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS