Kauno rajono futbolininkai tęsia lenktynes | Diena.lt

KAUNO RAJONO FUTBOLININKAI TĘSIA LENKTYNES

Kauno rajono „Hegelmann“ komanda tęsia lenktynes dėl medalių. Andriaus Skerlos auklėtiniai pasiekė ilgai lauktą pergalę „Optibet A lygos“ čempionate. Kauniečiai išvykoje 2:1 palaužė Alytaus „Dainavos“ futbolininkus.

Į rungtynes Dzūkijoje kauniečiai atvyko žinodami, kad jų konkurentai kovoje dėl europinių kelialapių „Kauno Žalgiris“ ir „Šiauliai“ 28-ajame ture jau iškovojo pergales. Tad „Hegelmann“ futbolininkus Alytuje tenkino tik pergalė. Savo užduotis sprendžia ir „Dainava“. Per vasaros langą praradus keletą svarbių žaidėjų, komanda prarado ir savo iškovotas pozicijas turnyro lentelėje, tad dabar turi saugotis iškritimo iš A lygos.

Pirmame kėlinyje alytiškiai žaidė aktyviai – Ernestas Stočkūnas smūgiavo pro šalį, Stanislavo Sorokino bandymą atrėmė Vincentas Šarkauskas. Dainaviečių gretose du kartus arti įvarčio buvo Filipas Dangubičius, po kroato smūgių kamuolys atsimušė į virpstą.

Po pertraukos mėlynai balti surengė sėkmingą spurtą. 48-ąją minutę pirmą įvartį šiemet pelnė Nauris Petkevičius, po dviejų minučių taikliai smūgiavo rezultatyvų perdavimą prieš tai atlikęs Patrickas Popescu – jam tai buvo 7-asis taiklus smgis.

Mačui artėjant į pabaigą svečiai skyrė daugiau dėmesio gynybai ir „Dainava“ tuo pasinaudojo. 87-ąją minutę po Gusto Zabitos perdavimo pasižymėjo Dmytro Mandryčenka.

Paskutinėmis minutėmis dainaviečiai atliko šturmą, savo ruožtu, Thompsonas Gavi nepataikė į tuščius vartus, kai Airidas Mickevičius buvo nubėgęs prie varžovų vartų pakelto kampinio metu.

"Hegelmann" su 42 taškais rikiuojasi 4-as, o "Dainava" su 26 taškais tenkinasi 8-ąja vieta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS