„Kauno Žalgirio“ futbolininkai Alytuje pergalės neiškovojo | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ FUTBOLININKAI ALYTUJE PERGALĖS NEIŠKOVOJO

  • 0

17-ajame „TOPsport A lygos“ ture DFK „Dainavos“ ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pasidalino po tašką 0:0 (0:0)

Jau pirmosiomis rungtynių akimirkomis „Dainavos“ futbolininkai grubiai suklydo prie savo vartų, tačiau atakuojantis kauniečių futbolininkas Jermainas Hyltonas dovanėle nesugebėjo pasinaudoti.

Pirmoje pirmojo kėlinio pusėje aktyviau žaidė žalgiriečiai – iš toli varžovų vartininkui Airidui Mickevičiui grasino Artūras Dolžnikovas, o po dar vieno smūgio kamuolys sudrebino virpstą.

30-ąją minutę į virpstą pataikė ir vienas prieš alytiškių vartininką atsidūręs Filipas Dangubičius, tačiau rezultatas liko nepakitęs.

Pačioje kėlinio pabaigoje iš už baudos aikštelės pavojingai smūgiavo tas pats F. Dangubičius, tiesa, ir vėl aikštės šeimininkus gelbėjo vartininkas A. Mickevičius.

Antrojo kėlinio pradžioje gražią ataką sukūrė alytiškiai, tačiau Artiomo Baftalovskio smūgis prašvilpė greta virpsto, o po kelių minučių virš vartų smūgiavo Aaronas Olugbogi.

73-iąją minutę iš aikštės už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas varžovų aikštės pusėje atsidūręs „Kauno Žalgirio“ vidurio gynėjas Jasonas Noslinas.

Paskutinės rungtynių atakos metu žalgiriečiai turėjo puikią progą – vienas prieš dainaviečių vartininką A. Mickevičių išniręs A. Dolžnikovas vartų sargo nesugebėjo nuginkluoti.

Lygiosiomis sužaidę „Dainavos“ futbolininkai su 20 taškų šoktelėjo į šeštąją vietą, o Sauliaus Širmelio auklėtiniai su 24 taškai – ketvirti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS