„Kauno Žalgirio“ žaidėjas išvyksta į Kroatiją | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ ŽAIDĖJAS IŠVYKSTA Į KROATIJĄ

  • 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo klube savo profesionalo karjerą dar 2015 metais pradėjęs Edvinas Kloniūnas antradienį atsisveikino su klubu ir pradės legionieriaus karjerą. 21-erių metų saugas kelia sparnus į Kroatiją ir nuo šiol vilkės antroje šalies lygoje rungtyniaujančio BSK klubo iš Bijelo Brdo marškinėlius.

Vilkėdamas žaliai baltą aprangą A lygoje E. Kloniūnas sužaidė daugiau nei 80 rungtynių, per kurias įmušė septynis įvarčius. Tris iš jų kaunietis pelnė šio sezono rungtynėse su Vilniaus „Riteriais“.

Visose Lietuvos jaunimo rinktinėse žaidusį žaidėją kroatai viliojo dar praėjusią vasarą, tačiau tada futbolininkas vis tik liko Kaune.

„Mintys yra dvejopos. Iš vienos pusės, labai sunku palikti šį klubą, nes jame prasidėjo mano profesionalaus sportininko karjera ir čia praleidau penkerius metus. Iš kitos pusės, kaip ir daugelis žaidėjų, visada svajojau išvykti į užsienį ir išbandyti savo jėgas svetur. Turbūt dar pilnai nesuvokiu, kad išvykstu, nes yra labai keista atsisveikinti su komandos draugais. Noriu padėkoti klubui, o manęs laukia įdomūs iššūkiai, dėl kurių džiaugiuosi“, - atsisveikindamas zalgiris.lt pasakojo vienas iš klubo senbuvių.

Su naujuoju savo klubu E. Kloniūnas kovas antroje Kroatijos lygoje pradės jau rugpjūčio 18 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS