„Kauno Žalgiris“ atsisveikino su M. Stankevičiumi | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIS“ ATSISVEIKINO SU M. STANKEVIČIUMI

  • 11

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Marius Stankevičius palieka komandą. Po ne pačios sėkmingiausios klubo atkarpos Lietuvos čempionate, buvo nuspręsta atsisveikinti su nuo gegužės mėnesio Kaune besidarbavusiu treneriu.

42-ejų specialistas prie komandos vairo stojo sezono viduryje ir Lietuvos čempionate komandai vadovavo 19-oje dvikovų, per kurias iškovojo vos 5 pergales, 10 kartų sužaidė lygiosiomis ir patyrė 4 pralaimėjimus. Kartu su treneriu komanda nužygiavo iki LFF taurės pusfinalio ir patyrė du pralaimėjimus UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje.

„Nesame patenkinti paskutinių mėnesių atkarpa ir akivaizdu, kad ankstesni pokyčiai trenerių štabe nedavė teigiamo impulso komandos rezultatams, – sakė „Kauno Žalgirio“ prezidentas Mantas Kalnietis. – Viską gerai apgalvoję nusprendėme žiūrėti į ateitį ir imtis veiksmų jau dabar, tad belieka padėkoti Mariui už darbą.“

Artimiausiose „Kauno Žalgirio“ rungtynėse, kurios jau spalio 7 dieną Dariaus ir Girėno stadione vyks su Gargždų „Banga“, komandai vadovaus trenerio asistentas Nerijus Mačiulis.

Dvikova prasidės 15 val., o bilietus į rungtynes iš anksto įsigyti galima oficialioje „Žalgirio“ bilietų platinimo sistemoje arba paspaudus čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ziogas

gal uosvio klauso,kuris 25metus naikino futbola

Kaunas

ne krepšininkui diruoti tą ko nesupranta, kaip uošvis tuoj nuvarys futbolą į kapus

Žinovas

Joną Mačiulį į trenerius!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS