„Kauno Žalgiris“ sutriuškintas Marijampolėje | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIS“ SUTRIUŠKINTAS MARIJAMPOLĖJE

  • 3

Lietuvos futbolo A lygos čempionate „Kauno Žalgiris“ svečiuose net 0:3 (0:2) pralaimėjo Marijampolės „Sūduvai“.

Pirmasis susitikimo pusvalandis buvo gana blankus. Abi komandos žaidė atsargiai ir pavojingų progų prie oponentų vartų nesukūrė, tad 31-ąją minutę pelnytas „Sūduvos“ įvartis buvo gana netikėtas.

Andro Švrljuga smūgiavo iš toli, „Kauno Žalgirio“ vartų sargas Deividas Mikelionis kamuolį atmušė, tačiau tą padarė nesėkmingai ir šis, atšokęs nuo Mihreto Topčagičiaus įskriejo į vartus.

Tai nebuvo vienintelis kartas, kai įvarčiu džiaugėsi šis „Sūduvos“ puolėjas iš Austrijos. Gražios atakos metu 42-ąją minutę M. Topčagičius taikliu smūgiu iš arti džiaugėsi dubliu.

Kėlinio pabaigoje „Sūduva“ galėjo pasižymėti trečią kartą, tačiau savo komanda išgelbėjo Deividas Mikelionis.

Savo pranašumą čempionai įtvirtino 63-iąją minutę. Dar vienas efektingas išpuolis buvo įprasmintas Andro Švrljugos rezultatyviu perdavimu ir M. Topčagičiaus „hetriku“.

Šiuo metu legionieriaus iš Austrijos sąskaitoje yra 8 įvarčiai ir jis savo komandoje pagal šį rodiklį pavijo šiuo metu traumą besigydantį kanadietį Tosaintą Rickettsą.

„Kauno Žalgiris“ pradėjo žaisti atviriau, tačiau oponentų klaidomis kauniečiams pasinaudoti nepavyko. Sykį vartininko Ivano Kardumo klaidą ištaisė vidurio gynėjas Algis Jankauskas, išmušęs į tuščius vartus skriejusį kamuolį.

Dvikovos pabaigoje šeimininkai buvo arti ketvirtojo įvarčio, bet po keitimo aikštėje pasirodžiusiam Robertui Vėževičiui nepavyko išnaudoti dviejų puikių progų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Romualdas Marcinkus

Gėda Kauno futbolui. Nuo Marijampolės gauna į kaulus.

Mokolinis

Sūduva vėl bus čempionė

Mokolinis

Sveikinu Marijiempolę.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS