Kontroliniame mače Marijampolėje – „Lietavos“ ir „Sūduvos“ lygiosios | Diena.lt

KONTROLINIAME MAČE MARIJAMPOLĖJE – „LIETAVOS“ IR „SŪDUVOS“ LYGIOSIOS

  • 0

Sezonui besiruošianti Jonavos „Lietava“ pirmadienį išvykoje pirmas draugiškas rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ baigė lygiosiomis 1:1 (0:1).

Marijampolės „Arvi“ arenoje vykusiame ikisezoniniame mače pirmieji į priekį išsiveržė svečiai iš Jonavos. Gavęs perdavimą iš krašto, į baudos aikštelę įsiveržęs saugas Tomas Salamanavičius pelnė puikų įvartį. Antrame kėlinyje pagrindine sudėtimi rungtyniavusi „Sūduva“ sugebėjo išlyginti rezultatą, kai pasižymėjo saugas Paulius Janušauskas. Daug keitimų rungtynių metu atlikęs klubo vyr. treneris Donatas Vencevičius liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu.

„Kaip pirmas rungtynes vertinu neblogai. Buvo gerų momentų, visuma esu patenkintas. Tikslas buvo pažiūrėti, kaip atrodo komanda, kokios kiekvieno žaidėjo galimybės. Pirmame kėlinyje atrodėme šiek tiek geriau, patys pirmi įmušėme. Buvo tikrai graži ataka, geras perdavimas iš krašto ir puikus T. Salamanavičiaus įvartis. Antrame kėlinyje padarėme daug keitimų, išleidome daugiau jaunesnių žaidėjų, suteikėme jiems progą. Antroji pusė jau buvo šiek tiek silpnesnė, praleidome įvartį. Tačiau turėjome keletą gerų progų, tik joms realizuoti pritrūko tikslumo“, – apie pirmą kontrolinį susitikimą kalbėjo D. Vencevičius.

Į aikštę „Lietavos“ vyr. treneris išleido ir jau su klubu sutartis sudariusius žaidėjus, ir atvykusius peržiūrai futbolininkus.

„Rungtynėse žaidė 7-8 peržiūrai atvykę žaidėjai, tad šią naktį manęs laukia intensyvus darbas, nes žiūrėsiu vaizdo įrašą ir spręsiu, kurie iš jų verti likti. Dėl vieno jau esu tvirtai apsisprendęs, o dėl kitų – žiūrėsime. Laukia ilga naktis. Ko nors vieno šiandien išskirti nenorėčiau, vieni pasirodė geriau, kiti – blogiau. Man svarbiausia komandinis žaidimas ir bendras rezultatas“, – sakė šį sezoną klubui vadovaujantis futbolo specialistas.

Jonavos ekipai tai buvo pirmasis ikisezoninis susitikimas, „Sūduvai“ – jau trečiasis. „Šiek tiek jautėsi, kad „Sūduva“ yra daugiau žaidusi. Ypač tai išryškėjo antrame kėlinyje. Varžovai išleido pagrindinę sudėtį, o mes kaip tik daug rotavome, tai, aišku, išderino žaidimą, tačiau nesigailiu“, – teigė D. Vencevičius.

Šią savaitę klubo žaidėjai toliau treniruosis pagal sudarytą treniruočių planą, o šeštadienį, sausio 28 d., laukia antrasis kontrolinis susitikimas. Į Jonavą šį kartą atvyks praėjusį sezoną iš „SMScredit.lt A lygos“ iškritusi „Kauno Žalgirio“ ekipa.

GALERIJA

  • Kontroliniame mače Marijampolėje – „Lietavos“ ir „Sūduvos“ lygiosios
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS