Legendinis FBK „Kaunas“ ir vėl stabdo savo veiklą | Diena.lt

LEGENDINIS FBK „KAUNAS“ IR VĖL STABDO SAVO VEIKLĄ

  • 0

FBK „Kaunas“ klubo stovykloje nekokios naujienos. Pernai metais Pirmoje lygoje dalyvavę geltonai žali šiemet nedalyvaus nei Lietuvos futbolo federacijos II lygos Pietų zonos, nei LFF III lygos Kauno apskrities pirmenybėse.

Klubo atstovai informuoja, jog FBK „Kauną“ ištiko finansinės bėdos, o neturint nei pagrindinio, nei kitų rėmėjų, apie dalyvavimą bet kurioje lygoje šiuo metu galvoti net neverta.

„Apgailestaujame dėl tokios susiklosčiusios situacijos, bet šis klausimas buvo svarstomas jau ne vieną mėnesį ir tarpsezonio metu buvo galvoti įvairūs variantai. Visgi nusprendėme šiemet padaryti pertrauką ir apgalvoti tolimesnę klubo ateitį.

Kaip suprantate, šiame sezone FBK „Kaunas“ nedalyvaus jokiose pirmenybėse. Labai apmaudu ir be galo gaila įdėto darbo ir visų prisidėjusių pastangų. Taigi darome žingsnį atgal ir be didelio laiko spaudimo galėsime planuotis ateities darbus ir toliau. Visada lauksime prisidedančių su idėjomis ir darbais“, – teigė FBK „Kauno“ klubo atstovai.

FBK „Kaunas“ didelę padėką reiškia klubui padėjusiems atsikurti ištikimiausiems sirgaliams „Kaunas Ultras“. Žinoma ir visiems žaidėjams, treneriams ir komandos personalui, kurie nuo 2012 metų gynė klubo spalvas.

FBK „Kauno“ klubo faktai:

2012 m. Ištikimiausių sirgalių „Kaunas Ultras“ iniciatyva, buvo sukurtas naujas futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“. Aktyviausieji sirgaliai aukodami savo asmenines lėšas ir neatlyginamai dirbdami klubo labui, sugebėjo pratęsti Kauno komandos tradicijas. Pirmaisiais savo gyvavimo metais (2012 m.), futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“ dalyvavo Kauno apskrities futbolo federacijos organizuojamose III lygos pirmenybėse, kuriose buvo užimta 2-oji vieta. 2013 metais Futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“ žaidė Lietuvos futbolo federacijos II lygos pirmenybių pietų zonoje, kur užėmė 6-ąją vietą. 2014 metais sustiprėjęs ir į savo gretas pasikvietęs pirmuosius legionierius. FBK „Kaunas“ triumfavo II lygos pirmenybėse. 2015 metais FBK „Kauno“ futbolininkai pažymėjo savo debiutą Pirmoje lygoje sugrįždami į S.Dariaus ir S.Girėno stadioną ir užimdami 12 vietą iš 18 dalyvavusių klubų. 2016 metais geltonai žali Pirmos lygos pirmenybėse tarp 16 klubų užėmė tik priešpaskutinę vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS