LFF kreipėsi į UEFA dėl V. Slavicko traumos | Diena.lt

LFF KREIPĖSI Į UEFA DĖL V. SLAVICKO TRAUMOS

  • 0

Lietuvos futbolo federacija (LFF) kreipėsi į UEFA drausmės komitetą, jog atidžiau pažvelgtų į UEFA Čempionų lygos rungtynes tarp Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) ir Marijampolės „Sūduvos“ komandų bei jų metu patirtą Lietuvos rinktinės gynėjo Vaido Slavicko traumą.

Priminsime, kad liepos 16 d. vykusiame susitikime, antrame kėlinyje, „Crvena Zvezda“ žaidėjas Marko Gobeljičius atakavo V. Slavicką. M. Gobeljičius buvo nubaustas raudona kortele, o po šio epizodo „Sūduvos“ gynėjas patyrė traumą ir buvo išgabentas į ligoninę. Po išsamių tyrimų paaiškėjo, kad 33-ejų metų patyrusiam futbolininkui buvo sulaužyti abu blauzdos kaulai.

„Mes palaikome Lietuvos klubus ir jiems atstovaujančius žaidėjus, todėl kreipėmės į UEFA drausmės komitetą, jog peržvelgtų neetišką Serbijos klubo žaidėjo elgesį, – sakė Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius. – Tai buvo šiurkštus veiksmas, kuris net gali baigti futbolininko, kuris yra Lietuvos rinktinės dalis, karjerą. Tikimės, kad UEFA atidžiai ištirs šią situaciją ir priims teisingą sprendimą, nes ši situacija akivaizdžiai neatitiko sporto etikos taisyklių“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS