Lietuvos aštuoniolikmetės futbolininkės pralaimėjo Farerų salų ekipai | Diena.lt

LIETUVOS AŠTUONIOLIKMETĖS FUTBOLININKĖS PRALAIMĖJO FARERŲ SALŲ EKIPAI

  • 0

Kaune tęsiasi UEFA „Jaunųjų talenčių“ (UEFA Development) turnyras, kuriame dalyvauja keturios aštuoniolikmečių (iki 18 metų, gim. 1998 ir jaunesnių) merginų futbolo rinktinės.

Antrą dieną nesėkmę patyrė Lietuvos rinktinė 0:3 (0:1) pralaimėjusios antrą pergalę iškovojusioms bendraamžėms iš Farerų salų.

Didžiąją pirmojo kėlinio dalį nė viena iš komandų ypatingų progų nesukūrė. Lietuvaitės prie varžovių vartų kėlė daugiau kampinių, bet po jų didesnės grėsmės priešininkių vartams nebuvo. Baigiantis kėliniui laimė nusišypsojo Farerų salų futbolininkėms ir Rebekka E Danielsen (45 min.) tiksliu smūgiu nubaudė, iki tol daug darbo neturėjusią, Aušrą Klevečkaitę.

Antrajame kėlinyje Lietuvos rinktinės vyriausias treneris Vytautas Jančiauskas atliko ne vieną keitimą ir stengėsi į žaidimą įnešti gyvumo ir šviežumo, tačiau po gauto šalto dušo prieš pertrauką, lietuvaitės taip ir neatsigavo. Prasidėjus antrajam kėliniui Julia N Mortensen (48 min.) įmušė antrą įvartį, o galutinė tašką padėjo Jonva Hentze (58 min.).

Kitose grupės antrojo turo rungtynėse Latvija 3:1 nugalėjo Estiją ir į savo sąskaitą įsirašė pirmuosius taškus.

Paskutinę turnyro dieną – penktadienį, Lietuvos merginų rinktinė žais su larvėmis, o nugalėtojų titulus jau užsitikrinusios Farerų salų futbolininkės stengsis iškovoti trečiąją pergalę mače prieš estes.

Turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

1. Farerų salos     2 2 0 0  9:0  6

2. Latvija          2 1 0 1  3:7  3

3. Lietuva          2 0 1 1  2:5  2

4. Estija           2 0 1 1  3:5  1

GALERIJA

  • Lietuvos aštuoniolikmetės futbolininkės pralaimėjo Farerų salų ekipai
lff.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS