M. Kalnietis padės futbolo klubui: kokie pokyčiai laukia? | Diena.lt

M. KALNIETIS PADĖS FUTBOLO KLUBUI: KOKIE POKYČIAI LAUKIA?

  • 0

"Labai malonu, kad Kaune kuriama ne vien stipri reprezentacinė futbolo komanda, bet su ja – ir visa sistema, pradedant vaikų sportu", – sakė krepšininkas Mantas Kalnietis, nusprendęs prisidėti prie gimtojo miesto futbolo vystymo.

Buvęs ilgametis Kauno "Žalgirio" žaidėjas, šiuo metu atstovaujantis Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" ekipai, padės "Kauno Žalgirio" futbolo klubui profesionaliame sporte sukauptomis žiniomis bei savo ryšiais.

"Nuo vaikystės esu didelis futbolo gerbėjas, o būdamas Lietuvoje visada stengiuosi apsilankyti varžybose. Rungtyniaudamas užsienyje domėjausi, kaip valdomi klubai, kaip jie veikia ir džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę prisidėti prie gimtojo miesto komandos. Ateinu ne į bet kokią organizaciją, o į "Žalgirio" sistemą, kurios darbo principai ir vertybės man puikiai pažįstamos", – teigė M.Kalnietis.

Jo karjeros stotelės – ne vien Rusijoje, bet ir Italijoje, Prancūzijoje – šalyse, kur futbolo tradicijos itin gilios.

Ateinu ne į bet kokią organizaciją, o į „Žalgirio“ sistemą, kurios darbo principai ir vertybės man puikiai pažįstamos.

"Esu susipažinęs su daugybe itin gerų pavyzdžių, kuriuos bus galima pritaikyti Lietuvoje", – svarstė krepšininkas.

M.Kalnietis jau yra numatęs ir pirmuosius savo darbus. Pagerėjus COVID-19 situacijai planuojamas susitikimas su Rusijos "Premier" lygoje sėkmingai rungtyniaujančio ir pagrindiniuose Europos futbolo turnyruose nuolat dalyvaujančio "Krasnodar" klubo bei jo akademijos atstovais.

"Turime stiprią krepšinio komandą, ateityje turėsime modernią ir visus standartus atitinkančią futbolo infrastruktūrą. Norime, kad sporto gerbėjai sausakimšai užpildytų ne vien "Žalgirio" areną, bet ir po renovacijos atnaujintą stadioną", – tvirtino M.Kalnietis.

Futbolas patrauklus ir ryškiausioms Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždėms – investicijomis ar kitais būdais su sporto karaliaus klubais bendradarbiauja Jamesas Hardenas, LeBronas Jamesas, Steve'as Nashas, Tony Parkeris.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS