M. Zubas: futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne | Diena.lt

M. ZUBAS: FUTBOLE SĖKMĖS NĖRA – ARBA ĮMUŠI, ARBA NE

  • 0

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai A lygos 12-ojo turo rungtynėse Marijampolėje patyrė dramatišką nesėkmę rezultatu 0:1 (0:0). Po mačo komandos treneris Marekas Zubas kaltų neieškojo ir išskyrė vieną epizodą.

„Po tokių rungtynių sunku rasti žodžius. Visada svarbiausias yra rezultatas. Kalbant apie mūsų žaidimą, šį kartą savo komandai klausimų ir pretenzijų neturiu. Esu patenkintas tuo, kaip rungtyniavome. Tokiuose mačuose viską lemia detales – vienas epizodas, viena dvikova, vienas kamuolys. Nenoriu sakyti, kad tai sėkmė. Futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne“, - po susitikimo kalbėjo Vilniaus „Žalgirio“ vairininkas.

Antrajame kėlinyje vilniečiai du kartus nerealizavo 11 metrų baudinio. Visų pirma vartininkas atrėmė Tomislavo Kišo smūgį, o vėliau – ir Liviu Antalio.

„Mums tai buvo lemiamas momentas, kuris padarė didelę įtaką psichologijai. Mes patys pavertėme „Sūduvos“ vartininką rungtynių herojumi. Esu tikras, jeigu būtume įmušę, „Sūduva“ nebūtų rezultato išlyginusi. Apmaudu, bet dabar tai jau praeitis ir turime žvelgti į priekį. Savaitgalį laukia išvyką į Klaipėdą. Privalome atsitiesti. Tikiu savo komanda“, - tikino jis.

Artimiausias rungtynes Vilniaus „Žalgiris“ žais sekmadienį 17 val. Klaipėdos centriniame stadione su Klaipėdos „Atlantu“. Tai bus LFF taurės trečiojo etapo susitikimas.

GALERIJA

  • M. Zubas: futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne
  • M. Zubas: futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne
  • M. Zubas: futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne
  • M. Zubas: futbole sėkmės nėra – arba įmuši, arba ne
Elvio Žaldario nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS