Per Marselio ir Stambulo futbolo kubų rungtynes nuo dūminių bombų nukentėjo trys policininkai | Diena.lt

PER MARSELIO IR STAMBULO FUTBOLO KUBŲ RUNGTYNES NUO DŪMINIŲ BOMBŲ NUKENTĖJO TRYS POLICININKAI

Prancūzijoje per UEFA Europos lygos Marselio „Olympique“ ir Stambulo „Galatasaray“ ketvirtadienio rungtynes sirgaliams svaidant dūmines bombas ir pirotechnikos priemones buvo sužeisti trys policininkai.

Pirmojo kėlinio pabaigoje rungtynės buvo sustabdytos aštuonioms minutėms, nes iš Marselio stadiono „Stade Velodrome“ sektoriaus, kur susitelkė turkų klubo gerbėjai, buvo svaidomi įvairūs daiktai, sakė pareigūnai.

„Šįvakar prireikė 550 policijos pareigūnų, kad įvyktų futbolo rungtynės. Trys iš jų buvo sužeisti“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė policijos prefektė Frederique Camilleri (Frederik Kamileri).

Taip pat buvo sirgalių susirėmimų, bet galiausiai tvarka buvo atkurta.

„Galatasaray“ gerbėjams buvo uždrausta atvykti į iš Turkijos į šias rungtynes, sietas su didele rizika, tačiau klubas turi tūkstančius gerbėjų Europos šalyse.

„Mūsų sirgaliai mums svarbūs. Prašiau jų elgtis ramiai. Jie manęs paklausė“, – sakė „Galatasary“ treneris Fatihas Terimas (Fatichas Terimas).

Rungtynės baigėsi rezultatu 0:0.

GALERIJA

  • Per Marselio ir Stambulo futbolo kubų rungtynes nuo dūminių bombų nukentėjo trys policininkai
  • Per Marselio ir Stambulo futbolo kubų rungtynes nuo dūminių bombų nukentėjo trys policininkai
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sis

/sportas sukurtas anglu valkatu bespardanciu koki skuduru rysuli kol ji pakeite kauciuko gaminiai iki siu laiku sviedinio bet inteleginteskumo prasme jis ir liko chamu bandituku susitelkimo vieta kur ir pasireiskia ju nostalgiskos chamu bei antisocial pozymiai iki kriminalo======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS