Narciziškasis Neymaras metė akmenį į futbolo legendą D. Beckhamą | Diena.lt

NARCIZIŠKASIS NEYMARAS METĖ AKMENĮ Į FUTBOLO LEGENDĄ D. BECKHAMĄ

Šią vasarą į „Barcelona“ klubą persikėlęs puolėjas Neymaras pareiškė, kad nėra toks savimyla, kaip neseniai karjerą Paryžiaus „Saint Germain“ klube baigęs Davidas Beckhamas, tačiau pripažino, kad savo išvaizdai skiria tikrai nemažai laiko.

„Taip, tai tiesa, jog man patinka eiti į parduotuves ir pirkti naujus drabužius, naujus kvepalus ir plaukų priežiūros priemones. Be to, aš skutuosi kojas. Tačiau tikrai nesu savimyla, kaip, pavyzdžiui, Beckhamas. Aš pretenzingas, bet nematau tame problemos“, - teigė brazilas.

Žurnalistai taip pat nepraleido progos paklausti 21-erių metų futbolininko apie kalbas, kad jis per daug lengvai krenta ant žemės po varžovo prisilietimo, trumpiau tariant, vaidina, tačiau Neymaras pareiškė, kad jis tiesiog stengiasi apsaugoti save.

„Sutinku, kad retkarčiais krentu ant žemės tyčia, tačiau tą darau saugodamas save. Noriu būti tikras, kad priešininkai manęs nesutraumuos“, - pridūrė už maždaug 57 milijonus eurų iš Brazilijos „Santos“ ekipos į katalonų gretas atvykęs puolėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS