Lyderių akistatoje triumfavo šeimininkai | Diena.lt

LYDERIŲ AKISTATOJE TRIUMFAVO ŠEIMININKAI

„Sulipdėme sudėtį iš to, ką turėjome, bet sunku buvo kažką priešpastatyti lyderiams“, - atsiduso Mindaugas Čepas. Jo auklėtiniai „Optibet A lygos“ lyderių mūšyje išvykoje 0:2 nusileido „Panevėžio“ futbolininkams.

23-ojo turo rungtynių pradžioje aktyvesni buvo aikštės šeimininkai. Po Jeffrey Sarpongo tolimų šūvių šiauliečius gelbėjo traumuotą Luką Paukštę pakeitęs vartininkas Gustas Baliutavičius, puolėjui Noeliui Mbo keletą kartų atsidūrus pavojingose situacijose pritrūko tikslumo.

Antrojo kėlinio pradžioje iš toli pykštelėjo standartinių situacijų specialistas Mantas Kuklys, tiesa, smūgį atrėmė Vytautas Černiauskas. Po kelių minučių pavojingu smūgiu galva atsakė Linas Klimavičius.

68-ąją minutę prie šiauliečių vartų kilo bene didžiausias gaisras – G. Baliutavičius buvo priverstas komandą gelbėti tiek po Matijaus Remeikio, tiek ir po N. Mbo smūgių.

Vos po penkių minučių FA „Panevėžio“ ekipos spaudimas davė vaisių – dar vieną progą susikūręs Noelis Mbo šįkart nesuklydo ir išvedė aikštės šeimininkų ekipą į priekį.

80-ąją minutę įvarčių sąskaitą „Optibet A lygoje“ atsidarė ir persvarą padvigubino gynėjas Kasparas Dubra.

Po šios pergalės panevėžiečiai su 55 taškais tapo vienvaldžiais turnyro lentelės lyderiais, o FA „Šiauliai“ su 43 taškais – treti. 

„Žinojome, jog varžovai turi greitą puolimo liniją, todėl norėjome priešpastatyti greitus žaidėjus. Vis dėlto matėsi, kad kai kurie mūsų žaidėjai jautėsi ne savo rogėse“, - sakė Mindaugas Čepas.

Paklaustas, apie Lietuvos rinktinės kandidatų Domanto Šimkaus ir Rolando Baravyko įsiliejimą į komandą, M. Čepas teigė turįs pakankamai kantrybės, kad naujokams duotų laiko atskleisti visą potencialą Šiauliuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS