Po atkaklaus mūšio – į lyderių gretas | Diena.lt

PO ATKAKLAUS MŪŠIO – Į LYDERIŲ GRETAS

Vienintelis Viliaus Armanavičiaus įvartis lėmė Kauno „Hegelmann Litauen“ ekipai pergalę, pakėlusią ją į pirmosios lygos lyderių gretas.

Kauno komandos saugas taikliai galva smūgiavo 55-ąją min., priversdamas kapituliuoti Mažeikių „Atmosferos“ futbolininkus. Namuose žaidę žemaičiai galėjo praleisti ir anksčiau, tačiau svečiai neišnaudojo keleto pavojingų progų. Kauniečių smūgius neutralizavo patyrę šeimininkų gynėjai arba atremdavo ne mažiau patyręs vartininkas iš Nigerijos Barnabas Kpemogena Elogie. Po šios pergalės „Hegelmann Litauen“ su 24 taškais po 11 mačų dalinasi 1-3 vietas su Telšių „Džiugu“ ir Vilniaus „Vyčiu“.

Telšiškiai vakar namuose 1:2 nusileido Kėdainių „Nevėžiui“. Atkakliose rungtynėse „Džiugo“ futbolininkai pasižymėjo pirmieji. Jau 14-ąją min. tai padarė saugas Rokas Stanulevičius. Vis dėlto Vitalijaus Stankevičiaus treniruojamiems kėdainiečiams pavyko atsitiesti. Iš pradžių 27-ąją min. rezultatyviai smūgiavo jaunasis legionierius iš Italijos Hamedas Junior Bago Timite. O darbą pabaigė, kaip jau ir tapo įprasta šį sezoną, Evaldas Kugys. Šis puolėjas su 9 įvarčiais tarp rezultatyviausių lygos snaiperių rikiuojasi antras, nusileisdamas Vilniaus žalgiriečiui Meinardui Mikulėnui (10 įvarčių). „Nevėžis“ su 22 taškais po 11 mačų dalinasi 4-5 vietas su „Jonava“.

Vilniaus „Vytis“, išgyvenantis finansiškai sudėtingus laikus, namuose pasidalino po tašką su Alytaus „Dainava“. Vilniečiai laikosi lyderių trejete, o alytiškių sąskaitoje dabar 16 taškų – 6-oji vieta.

Dar viename šeštadienio mače Vilniaus „Žalgiris-B“ savo aikštėje 3:1 palaužė Kretingos „Miniją“ ir su 14 taškų jau kvėpuoja į nugarą „Dainavai“. Kretingiškiai, nors ir pakeitė trenerį, nepabėga iš autsaiderių grupės – 8 taškai (12 vieta tarp 14-os dalyvių).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS