Po pralaimėjimų serijos – kalbos apie permainas | Diena.lt

PO PRALAIMĖJIMŲ SERIJOS – KALBOS APIE PERMAINAS

„Per vieną dieną ar savaitę žmonės nesikeičia, žaidimo braižas – taip pat“, – atsiduso Darius Gvildys. Jo vadovaujamas Kėdainių „Nevėžis“ namuose pratęsė nesėkmių seriją 0:3 nusileisdamas Gargždų „Bangai“.

Šeštąjį iš eilės pralaimėjimą Kėdainių ekipa, treniruojama kauniečio Dariaus Gvildžio, patyrė net nelaukiant 90 min. Mačo likimas paaiškėjo per per pusvalandį, kai šeimininkai praleido net tris įvarčius.

11-ąją minutę po klaidos aikštės viduryje „Banga“ nurūko į greitą kontrataką, kurią įvarčiu baigė Karolis Urbaitis, 25-ąją minutę Sergijus Melašenka labai nesėkmingai gaudė kamuolį ir tuo pasinaudojęs Darius Zubauskas džiaugėsi įvarčiu.

Maža to, tas pats D. Zubauskas po K. Urbaičio perdavimo įformino dublį bei džiaugėsi trečiuoju taikliu smūgiu šiemet.

Per pertrauką strategas Darius Gvildys atliko net tris keitimus ir tai leido perimti iniciatyvą. Tiesa, Ignas Driomovas atrėmė Junioro Timite ir Juliaus Kasparavičiaus smūgius, o antrą mačą sužaidęs Robertas Granauskas apsigynė nuo Shogo Yoshikawos bandymo.

Po šio laimėjimo 25 taškus turinti „Banga“ pakilo į 8-ąją vietą, „Nevėžis“ su 9 taškais ir toliau paskutinis – 10-as.

„Žaidėjai turi intensyviai dirbti gynyboje, bet ne visi tai padaro. Todėl po pirmojo kėlinio įvyko net trys keitimai. Antrasis kėlinys parodė, kad kai norime, žaisti galime, – sakė D. Gvildys. – Kai kurie žaidėjai nesupranta kas yra A lyga, kur jie pateko. Ką gi, galbūt toliau remsimės jaunais žaidėjais, nes vis tiek nelabai turime šansų pabėgti iš paskutinės vietos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sakalys

Pirmiausia atleiskit visus negrus - jie čia nereikalingi. Tegul žaidžia vietiniai 19-20 metų ir 2-3 veteranai - rezultatas bus tas pats. Dabar Lietuvos futbolas yra lavono būsenoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS