Po triuškinamo pralaimėjimo atsakomybės nepabūgo: rezultatas – gėdingas | Diena.lt

PO TRIUŠKINAMO PRALAIMĖJIMO ATSAKOMYBĖS NEPABŪGO: REZULTATAS – GĖDINGAS

„Pergalę lėmė nusiteikimas. Žinojome, kad čia atvažiavus nebus lengva, nes stiprios komandos čia prarado taškus“, – džiaugėsi Andrius Skerla. Jo treniruojama Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa A lygos mače Kėdainiuose įmušė net šešis įvarčius, pati nepraleisdama nė vieno.

Svečiai 19-ojo turo dvikovoje išsiveržė į priekį jau 12 minutę. Po Naurio Petkevičiaus perdavimo galva, Vakaris Skibiniauskas nesėkmingai pakreipė koją ir įsimušė kamuolį į savus vartus.

Kėlinio viduryje „Hegelmann Litauen“ padvigubino pranašumą. Po Karolio Rukuižos pražangos prieš N. Petkevičių baudos aikštelėje, buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys. Jį realizavo Yukiyoshi Karashima. Tuo tarpu N. Petkevičius rungtynių dėl traumos nebegalėjo tęsti. Vėliau jam ligoninėje teko siūti prakirstą antakį.

33 minutę į priekį pabėgęs Vilius Armanavičius spurtavo ir permetė kamuolį per vartininką Serhijų Melašenko į vartus. Po pertraukos K. Spence‘as gražiu smūgiu į viršutinį vartų kampą nepaliko vilčių vartininkui. Anglas pelnė jau ketvirtą įvartį per ketverias rungtynes. 67 minutę kampinio situacijoje galva tiksliai smūgiavo I. Olaosebikanas. „Nevėžio“ gynyba subyrėjo ir situacijoje, kai po V. Armanavičiaus perdavimo baudos aikštelėje pasižymėjo Vilius Armalas.

Iškovojusi didžiausią pergalę šiame sezone, „Hegelmann Litauen“ komanda (37 tšk.) pavijo ketvirtoje vietoje įsitvirtunusį „Kauno Žalgiriu“, tačiau šis žaidė net keturiais susitikimais mažiau. „Nevėžis“ su 9 taškais lieka paskutinėje vietoje.

„Sakiau vaikinams, kad mėgautusi žaidimu ir pagal galimybes mušti įvarčius. Mano asistentas taip pat sugalvojo keletą derinių standartinėse situacijose, kurias pavyko realizuoti“, – dėstė A. Skerla.

Pasak trenerio, vasarą jo komandai tiesiog puiki, ypač liepos mėnuo, per kurį laimėtos ketverios rungtynės iš penkių žaistų.

„Nėra ką čia komentuoti – gėdingas rezultatas. Prisiimu visą atsakomybę“, – žodžių į vatą nevyniojo „Nevėžio“ vairininkas Darius Gvildys.

„Pradėjome aktyviai, bet apmaudžiai praleidome. Svarbiausia, kad per treniruotes aptarėme žaidimą ginantis, bet vis tiek paleidome savo oponentą. Nežinau, gal jis turi hipnotinių savybių“, – gūžčiojo pečiais treneris.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS