„Kauno Žalgiris“ prisiviliojo geriausią A lygos žaidėją | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIS“ PRISIVILIOJO GERIAUSIĄ A LYGOS ŽAIDĖJĄ

Geriausio praėjusio sezono A lygos futbolininko Viliaus Armanavičiaus karjera užsienyje ilgai netruko. Pusmetį Kazachstano aukščiausioje lygoje praleidęs saugas grįžo į gimtąjį Kauną. Tiesa, Lietuvos rinktinės kandidatas užsivilko ne Kauno rajono „Hegelmann“, o „Kauno Žalgirio“ marškinėliais.

13 įvarčių ir 6 rezultatyvūs perdavimai – tokį bagažą šių metų pradžioje išsivežė V. Armanavičius į tolimąjį Kazachstaną. Sėkmingas pasirodymas Kauno rajono „Hegelmann“ klube saugui atvėrė duris į pelningesnį kontraktą užsienyje. Tiesa, Aktau „Kaspij“ komandos gretose lietuvis neužsibuvo. Dienraščio duomenimis, mažokai žaidybinio laiko gavusiam legionieriui norą grįžti į tėvynę paskatino ir nemenkas susidomėjimas tarp A lygos klubų. Tiesa, „Hegelmann“ klubas nesugebėjo pasiūlyti sąlygų, analogiškų toms, kurias suteiks „Kauno Žalgiris“.

Kiek anksčiau su komanda sutartis sudarė Karolis Uzėla, Armandas Kučys ir Andrejus Karvatskis.

Į komandą atvykstančiu Lietuvos vyrų futbolo rinktinės nariu džiaugėsi ir „Kauno Žalgirio“ vyr. treneris Marius Stankevičius.

„Vilius yra stipri asmenybė, kuri mūsų komandai yra reikalinga. Jis turi lyderio savybių, tą rodė ir buvusiose savo komandose, ne veltui atėjo iki nacionalinės rinktinės. Savo darbu jis įrodė, kad yra gero lygio futbolininkas. Viliaus žmogiškos ambicijos yra labai didelės, aikštėje jis nieko nebijo, turi gerą darbo etiką, tad treneriams ir klubui tai geras papildymas“, – svarstė strategas.

Kaunietis taip pat yra vilkėjęs Kauno „Stumbro“, „Jonavos“ ir Klaipėdos „Atlanto“ marškinėlius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS