R. Baravykas: jei parodysime geriausias savo savybes – tikrai laimėsime | Diena.lt

R. BARAVYKAS: JEI PARODYSIME GERIAUSIAS SAVO SAVYBES – TIKRAI LAIMĖSIME

  • 0

Lietuvos čempionate artėja finišo tiesioji. Po 24 turų vilniečiai turi 59 taškus ir vienu atsilieka nuo lyderės Marijampolės „Sūduvos“. Tiesa, suvalkiečiai turi vienas rungtynes atsargoje. Iki sezono pabaigos „Žalgirio“ ir „Sūduvos“ dar laukia trys tarpusavio akistatos, tačiau dabartinė situacija daug vietos klaidoms sostinės ekipai nepalieka.

„Puikiai prisimenu paskutines mūsų rungtynes Kaune. Jos buvo labai kovingos ir atviros, buvo įmušti net septyni įvarčiai. Pergalę pasiekėme pačioje rungtynių pabaigoje rezultatu 4:3. Pačiam į aikštę tame susitikime neteko žengti. Visada laukiu, kada treneris suteiks šansą, o gavęs galimybę bandau tuo pasinaudoti“, – prieš išvyką į Kauną kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas Rolandas Baravykas.

Šiame sezone R. Baravykas A lygoje sužaidė devyniolika rungtynių ir įmušė keturis įvarčius. Pastarąjį kartą jis įmušė praėjusiame ture prieš „Atlantą“, kai komanda laimėjo 4:0.

„Tikimės kovingų rungtynių. Žaisime ant natūralios vejos, laukia rudeninis futbolas. Gali lyti, gali būti sunki aikštė. Reikės prisitaikyti. „Kauno Žalgiris“ yra tvarkinga komanda – jie gerai ginasi ir labai pavojingai kontratakuoja. Manau, prieš mus jie žais nuo gynybos ir lauks kontratakų. Turime būti atsargūs“, – tęsė jis.

Gynėjas taip pat atsakė į klausimą apie pastaruoju metu plačiai nuskambėjusį įvykį varžovų stovykloje, kai rungtynėse su „Panevėžiu“ kilo konfliktas tarp Martyno Matuzo ir Rudinilsono. Pirmasis buvo priverstas klubą palikti, o Rudinilsonas šeštadienį taip pat nežais. Jis suspenduotas dviem savaitėms.

„Nemanau, kad tai padarys įtaką rytojaus rungtynėms. Tai buvo konfliktas tarp dviejų žaidėjų. Nuo to mums tikrai nebus lengviau. Jie visada žaidžia su dideliu noru ir motyvacija“, – tikino R. Baravykas.

Šiame sezone Vilniaus „Žalgiris“ kauniečius pranoko visose trijose akistatose: 3:1, 4:3 ir 3:0.

Rungtynių pradžia šeštadienį 13 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS