Kaune sutriuškintas varžovas kando namuose | Diena.lt

KAUNE SUTRIUŠKINTAS VARŽOVAS KANDO NAMUOSE

„Visą savaitę žaidėjams sakiau: taip lengvai, kaip buvo Kaune nebus“, - krimtosi Andrius Skerla. Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkai apmaudžiai prarado taškų (1:1) atkeltose „Optibet A lygos“ 29-ojo turo rungtynėse su Gargždų „Banga“, kurią neseniai namuose buvo sutriuškinę 5:0.

„Numaniau, kad bus svarbu nepraleisti standartinės situacijos ar greitos kontratakos. Tačiau taip ir nutiko. Atsisukus atgal pamatėme kaip svarbu buvo realizuoti savo progas ir įmušti daugiau nei vieną įvartį“, - sakė A. Skerla.

Pagrindiniai mačo įvykiai nutiko po pertraukos. Iš pradžių  japonas Yukiyoshi Karashima išsiskyrė grėsmingu šūviu iš toli. 65-ąją minutę „Hegelmann“ ekipa pralaužė oponentų gynybą – tą po Alexo Souzos perdavimo smūgiu galva padarė Vilius Armanavičius. Kauno rajono klubo lyderis pasižymėjo 10-ąjį kartą ir tapo pirmuoju žaidėju, pasiekusiu dviženklį įvarčių skaičių.

„Hegelmann“ komanda galėjo padvigubinti rezultatą, tačiau 72-ąją minutę sėkmė nenusišypsojo Salifui Cisse, kurio efektingas smūgis skriejo visiškai greta tikslo. Šeimininkų gretose puikios progos neišnaudojo Ričardas Šveikauskas, po pakelto kampinio galva nenukreipęs kamuolio į vartus.

„Banga“ savo tikslą pasiekė 85-ąją minutę: užsitęsusios atakos metu Ignas Venckus laimėjo dvikovą baudos aikštelėje ir laiku tinkamoje vietoje atsidūręs Robertas Vėževičius išlygino rezultatą, tokiu būdu išplėšdamas tašką.

Gargždų ekipa su 19 taškų vis užtikrinčiau jaučiasi 8-oje vietoje, „Hegelmann“ komanda savo sąskaitoje turi 40 taškų.

"Dairomės papildymo, ypač praverstų atakuojantis žaidėjas. Tačiau nenorime imti bet ko, tad ieškome kokybiško naujoko", - teigė A. Skerla.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS