„Real Betis“ vadovai išspyrė komandos vyriausiąjį trenerį | Diena.lt

„REAL BETIS“ VADOVAI IŠSPYRĖ KOMANDOS VYRIAUSIĄJĮ TRENERĮ

  • 0

Penkioliktąją vietą dvidešimties ekipų Ispanijos futbolo elite užimančio Sevilijos „Real Betis“ klubo vadovai antrąsyk iš vienuolikės vyriausiojo trenerio pareigų atleido anksčiau „West Bromwich Albion“ (Anglija) futbolininkus treniravusį Pepę Melą.

Jau aštuonis turus iš eilės Ispanijos čempionate „Real Betis“ vienuolikei nepavyko iškovoti pergalės, o po 19 turų komanda turi 20 taškų – 5 pergalės, 5 lygiosios ir 9 pralaimėjimai (įvarčiai 13:28).

„Real Betis“ vadovybė nutarė atleisti P. Melą iš pagrindinės komandos vyriausiojo trenerio pareigų bei dėkoja už jo atliktą darbą“, – tvirtina pranešimas klubo svetainėje internete.

Pastarojo trenerio vadovaujama Sevilijos ekipa iškopė į Ispanijos futbolo elitą, kuriame užėmė septintąją vietą, tačiau P. Melo paslaugų pirmąsyk buvo atsisakyta 2013 metų gruodžio mėnesį.

Po to 2014 metais jis per pusmetį išgelbėjo „West Bromwich Albion“ futbolininkus nuo iškritimo į žemesnį divizioną Anglijoje bei gruodžio mėnesį vėl sugrįžo į „Real Betis“ gretas.

Po sėkmingo starto 2015-2016 metų sezone pastaruoju metu P. Melo auklėtiniai Ispanijoje patyrė tris nesėkmes iš eilės, o nuo iškritimo į antrąjį divizioną juos skiria penki taškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS