Rezultatyvusis brazilas liko „Vyčio“ klube | Diena.lt

REZULTATYVUSIS BRAZILAS LIKO „VYČIO“ KLUBE

Kauno „Vytis“ rikiuoja pajėgas artėjantiems Lietuvos ir Baltijos salės futbolo lygų bei UEFA Čempionų lygos sezonams. Trečiadienį kauniečiai oficialiai pranešė pratęsę sutartį su rezultatyviausiu praėjusio sezono žaidėju Isaacu Cesaru. Futbolininkas iš Brazilijos turėtų būti ne vienintelis legionierius Lietuvos čempionų ekipoje, tačiau, panašu, kad joje pagausės ir vietinių žaidėjų būrys.

Prieš keletą dienų „Vytis“ savo gretas papildė dviem lietuviais – Deividu Reimariu ir Benu Spietiniu. Pastarasis gynėjas praėjusiame sezone gynė salės futbolo ekipos Jonavos „Vikingai“ garbę, o didžiajame futbole vilkėjo Alytaus „Dainavos“ klubo marškinėliais antrojoje pagal pajėgumą šalies lygoje. D.Reimaris pernai atstovavo Vilniaus „TurboTransfers“ kolektyvui.

Anksčiau „Vytis“ patvirtino, jog ateinantį sezoną Kauno komandos marškinėliais ir toliau vilkės Justinas Zagurskas, Lukas Sendžikas, Albertas Voškunovičius ir Ernestas Macenis. Tai – toli gražu ne paskutiniai sandoriai, nes kauniečių laukia itin pajėgūs varžovai Čempionų lygoje.

Lietuviai, dėl sėkmingo pernykščio pasirodymo, pirmą kartą klubo istorijoje išvengė žaidimo kvalifikaciniame turnyre ir pateko tiesiai į pagrindinį etapą.

Kauniečiai pagrindiniame etape pateko į 3-iąją grupę, kur grumsis prieš legendinę „Barcelona“ (Ispanija), taip „Ayat“ (Kazachstanas) ir „Tiumen“ (Rusija) klubus. Neabejotina grupės favorite laikoma „Barcelona“ praėjusį sezoną tapo Ispanijos čempione, o Čempionų lygoje užėmė trečiąją vietą.

"Vytis" Čempionų lygoje praėjusį sezoną laimėjo du atrankos etapus ir prasibrovė į stipriausiųjų Senojo žemyno komandų šešioliktuką. Dėl sėkmingo pasirodymo bei sklandžiai organizuotų etapų Jonavoje ir Alytuje, kauniečiams UEFA suteikė teisę šiemet Lietuvoje rengti pagrindinio etapo varžybas.

Pernai su Madrido "Movistar" klubo Alytuje viešėjo ir geriausias pasaulio salės futbolininkas Ricardinho. Fenomenalusis portugalas mūsų šalyje sulaukė didžiulio sirgalių dėmesio ir mielai fotografavosi su jaunaisiais futbolo aistruoliais.

 

Gairės: Isaacas, Vytis, Futsal
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS