„Riteriai“ ir „Banga“ sužaidė lygiosiomis | Diena.lt

„RITERIAI“ IR „BANGA“ SUŽAIDĖ LYGIOSIOMIS

  • 0

Penktadienį „Optibet A lygoje“ Vilniaus „Riteriai“ sužaidė lygiosiomis 2:2 su Gargždų „Banga“.

Jei pirmajame kėlinyje komandos nedžiugino pavojingais epizodais (kartą R.Vėževičiaus smūgį iš arti atrėmė A.Vitkauskas, o vėliau M.Bertašius sutrukdė pavojingai smūgiuoti vilniečiui R.Filipavičiui), tai antrajame kėlinyje nestigo ir pavojingų atakų, ir įvarčių.

62 minutę R.Vėževičiaus smūgį tik krisdamas atrėmė A.Vitkauskas. Dar po poros minučių V.Magdušausko smūgiuotą kamuolį A.Vitkauskas atmušė prieš save, tačiau pirmasis prie kamuolio suskubęs R.Vėževičius sukirto į skersinį.

Netrukus pavojus jau kilo prie M.Bertašiaus ginamų vartų, kai po perdavimo iš kairiojo krašto G.Paulauskas pavojingai smūgiavo galva. Jei šiame epizode „Bangai“ pavyko apsiginti, tai 68 minutę D.Bilonoh permetė kamuolį per vartus palikusį M.Bertašių.

Tiesa, jau po minutės rezultatas vėl tapo lygus. Po tolimo perdavimo link „Riterių“ baudos aikštelės kamuolys atiteko R.Vėževičiui, kuris galingu smūgiu nuginklavo R.Vitkauską – 1:1.

Artėjant kėlinio pabaigai komandos apsikeitė pavojingomis atakomis. Po perdavimo iš krašto G.Paulauskas galva smūgiavo greta „Bangos” vartų, vėliau tolimą D.Bilonoh smūgį atrėmė M.Bertašius.

Kitoje aikštės pusėje net du pavojingus smūgius atliko neseniai prie komandos prisijungęs brazilas C.Eduardo. Abu kartus užtikrintai sužaidė A.Vitkauskas.

Trečiąją teisėjo kompensuoto laiko minutę „Riteriai“ sėkmingai įžaidė kampinį ir D.Bilonoh iš kelių metrų antrą kartą pasiuntė kamuolį į vartus. Tačiau ir tai nebuvo pabaiga.

Paskutinėmis susitikimo sekundėmis C.Eduardo iš 17 metrų smūgiuotą kamuolį baudos aikštelėje ranka sustabdė „Riterių“ žaidėjas ir teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį. C.Eduardo ėmėsi baudėjo misijos ir stipriu smūgiu išlygino rezultatą – 2:2

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS