Savaitgalį Kaune – praėjusio salės futbolo sezono finalininkų dvikova | Diena.lt

SAVAITGALĮ KAUNE – PRAĖJUSIO SALĖS FUTBOLO SEZONO FINALININKŲ DVIKOVA

  • 0

Stipriausia pastarųjų metų Lietuvos salės futbolo komanda Kauno „Vytis“ pergalingai pradėjo naują Lietuvos Futsal A lygos sezoną ir namuose rezultatu 2:1 įveikė Vilniaus Dailės Akademijos (VDA) komandą.

Antruoju kauniečių varžovu Garliavos sporto centre jau lapkričio 10 dieną taps pastaraisiais metais rimčiausią išbandymą čempionams metantis Gargždų „Pramogos-SC“ klubas, kuriam tai bus pirmosios rungtynės šio sezono pirmenybėse.

„Komanda jaučiasi gerai, visi darbingai nusiteikę ir rimtai dirba treniruotėse. Sezonas prasidėjo sunkia pergale, tad tikimės, kad su kiekvienomis rungtynėmis mums seksis vis geriau“, – prieš artėjančią dvikovą kalbėjo „Vyčio“ kapitonas Justinas Zagurskas.

„Vyčiui“ praeitam sezone tiek Futsal A lygos, tiek Futsal taurės finale pralaimėjęs „Pramogos-SC“ klubas praėjusį savaitgalį Lietuvos čempionate nežaidė, nes turėjo žaisti rungtynes Baltijos Futsal lygoje. Tiesa, tas rungtynes gargždiškiai pralaimėjo varžovams iš Baltarusijos.

„Žinome, kad žaisime prieš žemaičius ir komandą, kuri du metus iš eilės Lietuvos čempionate liko antra. Gerbiame juos ir žinome, kad tai yra gera komanda. Dar tik čempionato pradžia, tad būtų sunku pasakyti, koks jų žaidimas, bet tikrai žinome, kad jie kovos iki pat galo, nesvarbu koks būtų rezultatas“, – gerų žodžių apie būsimus oponentus negailėjo Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinės narys.

Garliavos sporto ir kultūros centro sporto salėje „Vyčio“ ir „Pramogos-SC“ dvikova lapkričio 10 dieną (sekmadienį) prasidės 16 valandą. Įėjimas nemokamas.

GALERIJA

  • Savaitgalį Kaune – praėjusio salės futbolo sezono finalininkų dvikova
Evaldo Šemioto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS