Savaitgalį Kauno „Vyčio“ laukia dvigubas išbandymas | Diena.lt

SAVAITGALĮ KAUNO „VYČIO“ LAUKIA DVIGUBAS IŠBANDYMAS

  • 2

Kauno „Vyčio“ salės futbolo komanda pergalingai pradėjo sezoną tiek Lietuvos salės futbolo A lygoje, tiek Baltijos salės futbolo lygoje ir jau ruošiasi dvigubam artėjančio savaitgalio iššūkiui.

Lapkričio 15 ir 17 dienomis Lietuvos čempionų laukia rungtynės tiek Baltijos lygoje, tiek Lietuvos čempionate.

Penktadienį Jonavos sporto arenoje „Vytis“ susitiks su TFK „Rezekne“ komanda iš Latvijos, kuri Baltijos lygos kovas pradėjo pralaimėjimu Narvos „United“ komandai iš Estijos. Savo ruožtu „Vytis“ Baltijos lygoje jau įveikė kitą Latvijos ekipą „Petrow“.

„Apie Baltijos lygą kol kas tik geri žodžiai – kuo daugiau tarptautinių rungtynių su gerais priešininkais, tuo greičiau kyla salės futbolo lygis Baltijos šalyse. Manau, kad mums tai reikalingas ir svarbus turnyras“, – naujai atsiradusią lygą įvertino „Vyčio“ narys Albertas Voskunovičius, pridūręs, kad penktadienį laukia tikrai geras varžovas.

„Kiek teko stebėti paskutinių „Rezekne“ rungtynių, tai yra komanda, kuri sudaryta iš jaunų žaidėjų ir turi keletą labiau patyrusių futbolininkų. Sunku pasakyti, ko galima iš jų laukti, bet tikiuosi, kad žiūrovai pamatys kovingas ir gražias rungtynes, daug įvarčių bei mūsų pergalę“, – vylėsi Lietuvos rinktinės narys.

Ilgai po šių rungtynių kauniečiai ilsėtis negalės – sekmadienį lauks Lietuvos čempionato dvikova su Mažeikių VIP ekipa, kuri sezoną pradėjo itin užtikrintai ir iškovojo dvi pergales iš eilės.

„VIP tikrai nustebino, nes pradėjo sezoną su dvejomis pergalėmis. Ten yra tokių gerų ir patyrusių žaidėjų kaip Arūnas Šteinas, tad laukia dar vienos geros ir kovingos rungtynės. Kaip bebūtų, kitų tikslų neturime – kovosime dėl pergalės“, – pasakojo įvarčiu vietiniame fronte jau spėjęs pasižymėti A.Voskunovičius.

Rungtynės su „Rezekne“ komanda penktadienį prasidės 20.30 val., o sekmadienio dvikova su VIP startuos 18 valandą. Beje, dėl Garliavos sporto centro užimtumo, abi rungtynės vyks Jonavos sporto arenoje.

GALERIJA

  • Savaitgalį Kauno „Vyčio“ laukia dvigubas išbandymas
Evaldo Šemioto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dariui

Penktadienio Baltijos futsal lygos rungtynes tarp FK Vytis ir Rezekne turėtų rodyti Sport1TV

Darius

Būtu puiku jai salės futbolo rungtynes dažniau rodytu TV.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS