„Šiaulių“ futbolininkai Rygoje sužaidė lygiosiomis su „Skonto“ klubu | Diena.lt

"ŠIAULIŲ" FUTBOLININKAI RYGOJE SUŽAIDĖ LYGIOSIOMIS SU "SKONTO" KLUBU

  • 0

Antradienį futbolo klubas "Šiauliai" vyko į Latvijos sostinę, kur kontroliniame mače susitiko su Rygos "Skonto" futbolininkais. Rungtynės baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis - 2:2 (2:1). Tai buvo paskutinė šiauliečių repeticija prieš artėjantį "SMScredit.lt A lygos" sezoną.

Pasak pranešimo, pirmieji šiose rungtynėse į priekį išsiveržė šeimininkai, tačiau neilgai trukus "Šiauliai" rezultatą išlygino, kai po kelių puikių perdavimų vienas prieš varžovų vartininką atsidūrė bei smūgiu nuo virpsto kamuolį į vartus pasiuntė ukrainietis Sergejus Semeniukas.

Įmušus įvartį "Šiauliai" neatsitraukė į gynybą, o ir toliau pavojingai grasino šeimininkų vartams, vienoje atakų po puikaus perdavimo iš centro vienas prieš "Skonto" vartininką išbėgo kitas šiaulietis - Edvinas Jasaitis. Pastarasis taip pat buvo tikslus bei pelnė įvartį, o pirmasis kėlinys taip ir baigėsi - 2:1 šiauliečių naudai.

Antrajame kėlinyje vyko apylygis žaidimas, tačiau, svečiams suklydus gynyboje, aikštės šeimininkai rezultatą išlygino - 2:2.

Iki finalinio teisėjo švilpuko komandos daugiau nebepasižymėjo bei išsiskyrė taikiai.

Teigiama, jog šiose rungtynėse neapsieita be traumų - pečio traumą patyrė "Šiaulių" gynėjas Ernestas Pilypas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS