„Stumbras“ Jonavoje sutriuškino „Lietavos“ futbolininkus | Diena.lt

"STUMBRAS" JONAVOJE SUTRIUŠKINO "LIETAVOS" FUTBOLININKUS

  • 1

Po rinktinių pertraukos į kovas „SMScredit.lt A lygoje” su trenksmu sugrįžo Kauno „Stumbro” komanda. Puikų futbolą pademonstravę laikinosios sostinės atstovai 28-ojo turo rungtynėse 4:1 (3:1) išvykoje užtikrintai įveikė Jonavos „Lietavą”, rašo Kauno ekipos interneto svetainė fcstumbras.lt.

Puikiai „Stumbro” gerbėjus nuteikė jau pati rungtynių pradžia, nes pirmasis įvartis buvo pelnytas sužaidus vos pusę minutės, kai pasižymėjo brazilas Cristianas Alexas, nustebinęs nepasiruošusius varžovus smūgiu iš arti – 1:0!

Netikėtas įvartis kiek išmušė varžovus iš vėžių ir būtent „Stumbras” diktavo savo madas aikštėje. 25-ąją minutę po Roberto Vėževičiaus aštraus perdavimo iš krašto tikslumo pritrūko Maksimui Jermakovui, o jau kitos atakos metu rezultatas tapo lygus.

27-ąją minutę po kampinio kauniečių žaidėjai nesusikalbėjo su vartininku ir Tadas Eliošius galva nukreipė kamuolį į praktiškai tuščius vartus – 1:1.

Laimei, šis epizodas nesumažino svečių alkio pergalei pasiekti. 30-ąją minutę C. Alexas atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau Giedrius Kvedaras „Lietavą” išgelbėjo. „Stumbras” ir toliau aktyviai siekė savo ir po pražangos prieš A. Kore prie kamuolio stojęs C. Alexas sėkmingai pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, kur po dvikovos su Luku Miščiuku galva pasižymėjo A. Kore – 2:1!

Ir tai dar nebuvo viskas, nes 37-ąją minutę fantastiškai žaidės C. Alexas atliko nuostabų perdavimą įkertančiam R. Vėževičiui, kuris atsidūręs vienas prieš vartininką neklydo – 3:1.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje po gražios atakos M. Jermakovas po kontakto su varžovu nukrito baudos aikštelėje, tačiau teisėjas skirti 11 metrų baudinio nesiryžo. Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi.

Po pertraukos situacija nesikeitė – ir toliau kur kas aštriau žaidė „Stumbras“. Vienu lietimu aštriai smūgiavo C. Alexas, o 49-ąją minutę po M. Jermakovo perdavimo šanso neišnaudojo R. Vėževičius, smūgiavęs greta vartų.

„Lietava“ į tai atsakė pavojinga ataka, tačiau varžovų žaidėją, išbėgusį prieš vartininką, sėkmingai sustabdė Rafaelis Broetto.

Tuo tarpu niekas 57-ąją minutę nesustabdė C. Alexo, kuris pratęsė savo benefisą paguldydamas varžovą ir įmušdamas savo antrąjį įvartį gražiu smūgiu iš arti – 4:1!

Pelne ketvirtąjį įvartį kauniečiai sumažino apsukas, taip pat buvo atlikti du keitimai – C. Alexą ir A. Kore pakeitė atitinkamai Giorgio Russo ir Nauris Petkevičius.

„Lietava” per likusį laiką žaidė aktyviau ir keletą kartų buvo arti tikslo, tačiau vartuose itin patikimai žaidė R. Broetto, ne kartą išgelbėjęs „Stumbro” komandą ir padėjęs jai švęsti gražią pergalę rezultatu 4:1.

„Stumbras”: R. Broetto, J. Nazare, L. Artimavičius, R. Sadauskas, A. Bareikis, Abdul-Basit, M. Ermakov (85‘ A. Sofoniyas), V. Armanavičius, C. Alex (64‘ G. Russo), R. Vėževičius, A. Kore (65‘ N. Petkevičius).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ARUNAS

saunuoliai kaunieciai!!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS