„Trakų“ nesėkmė Belgrade – raudona kortelė ir įvartis į savus vartus | Diena.lt

„TRAKŲ“ NESĖKMĖ BELGRADE – RAUDONA KORTELĖ IR ĮVARTIS Į SAVUS VARTUS

  • 0

„Trakų“ klubui nepavyko pasipriešinti galingajam Belgrado „Partizan“. Europos lygos antrasis etapas prasidėjo Serbijos klubo pergale 1:0 po Justino Januševskio įvarčio į savus vartus. Trakų klubas turės šansą atsirevanšuoti po savaitės Vilniuje.

Pirmajame kėlinyje Belgrado klubas ilgiau kontroliavo kamuolį ir sukūrė kelias pavojingas progas, bet „Trakai“ drausmingai gynėsi.

Antrajame kėlinyje Lietuvos klubas liko žaisti be vieno žaidėjo. 53-iąją minutę po susikibimo su D.Pantičiumi ir emocingos reakcijos teisėjas parodė antrą geltoną kortelę Modestui Vorobjovui.

Belgrado klubas tai labai greitai išnaudojo. Jau 57-ąją minutę serbai kėlė kampinį prie „Trakų“ vartų ir į savus vartus bandydamas apsiginti įsimušė Justinas Januševskis.

Tiesa, daugiau įvarčių Belgrado klubui pridėti nepavyko, nors „Partizan“ atliko net 17 smūgių „Trakų“ vartų link, tačiau vartininkas Tomas Švedkauskas atrėmė serbų bandymus.

Atsakomoji dvikova – kitą ketvirtadienį 19.00 valandą Vilniaus LFF stadione.

Jeigu pateks į trečiąjį Europos lygos atrankos etapą, „Trakai“ susitiktų su „Nordsjælland“ klubu iš Danijos arba AIK iš Švedijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS