Trūko nedaug: „Sūduva“ europinės svajonės dar turės palaukti | Diena.lt

TRŪKO NEDAUG: „SŪDUVA“ EUROPINĖS SVAJONĖS DAR TURĖS PALAUKTI

  • 5

Per žingsnį nuo istorinio pasiekimo ir patekimo į Europos lygos grupių varžybas buvusi Marijampolės „Sūduva“ stojo į kol kas svarbiausią šio sezono kovą ir Vengrijoje susitiko su Vengrijos čempionais Budapešto „Ferencvaros“.

Europos futbolo lygos lemiamo, ketvirtojo, atrankos etapo atsakomosiose rungtynėse ketvirtadienį Lietuvos čempionė Marijampolės „Sūduva“ svečiuose 2:4 (1:2) pralaimėjo „Ferencvaros“ (Vengrija) ekipai ir nepateko į grupių varžybas.

11-ąją min. Ovidijus Verbickas išvedė svečius į priekį, bet aikštės šeimininkai į tai atsakė dviem įvarčiais – 36-ąją min. 11 m baudinį realizavo Rolandas Varga, o pačioje kėlinio pabaigoje pasižymėjo Franckas Boli (45+1 min.).

64-ąją min. Paulius Golubickas sugrąžino lygybę, tačiau vos po dviejų minučių Tokmacas Nguenas išvedė šeimininkus į priekį 3:2, o galutinį tašką padėjo jau per teisėjo pridėtą laiką (90+6 min.) 11 m baudinį realizavęs Nikolajus Signevičius.

Pirmasis komandų susitikimas Marijampolėje baigėsi lygiosiomis 0:0.

„Sūduvos“ futbolininkai ketvirtajame Europos lygos atrankos etape žaidė trečius metus iš eilės.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Bucas

Teiseja "ant muilo"!

nuomonė

Komanda pasirodė puikiai, šaunuoliai. Pritrūko patirties, kiek pritrūko ir jėgų. teisėjas buvo dvyliktas Ferncvaroš žaidėjas-vengrų centro gynejas Heuter (Nr. 33) negailestingai šienavo per kojas, gerai kad mūsiškiams kaulai nelūžo, bet jam net geltona kortelė nebuvo parodyta. Aišku, trečias įvartis labai apmaudus, vartininkas jį privalėjo nuimti

Užpečkis

Puikiai "Sūduva" pasirodė. Teisingai, Užpelki?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS